Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kelmės „TK Spartakas“ vs Kauno kolegija (3:0)

Žiežirbomis pažymėtame mače ‒ triuškinanti Kelmės „Spartako“ pergalė prieš Kauno kolegiją

Žiežirbomis pažymėtame mače ‒ triuškinanti Kelmės „Spartako“ pergalė prieš Kauno kolegiją

Ketvirtadienio vakarą, Kauno tinklinio mėgėjų vyrų lygos ketvirfinalio antrosiose rungtynėse susitiko šeimininkai Kelmės tinklinio klubas "Spartakas" ir svečiai Kauno kolegija. Po 3 setų 3:0 (25:10, 25:15, 25:18) susitikimo trukusio 42 minutes pergalę ir bilietą į pusfinalį iškovojo kelmiškiai. Tuo tarpu Kauno kolegijos vaikinai kovas pratęs mažojoje taurėje.

Viso susitikimo metu kelmiškiai dominavo, galingai pradėdami setus. Tik trečiajame sete kolegijos vaikinai sugebėjo ilgiau išlaikyti lygų rezultatą 16:16, tačiau likusią atkarpą pralaimėjo 2:9 ir turėjo pripažinti šeimininkų pranašumą.

"Spartakas" išsiskyrė įvairiapusiu žaidimu, o klydo dažniausia tik prie padavimo linijos - iš 21 atliktos klaidos 14 klaidų buvo atliekant blogus padavimus. Tiesa rizikingesni padavimai davė naudos ACE grafoje kur "Spartakas" atliko 15 ACE prieš Kauno kolegijos 4 ACE.

Rungtynių pabaigoje sukipišavo abiejų komandų žaidėjai. Konflikto epicentre buvo Danas Butkus ir Emilijus Užkuraitis. Pastarasis buvo nepatenkintas nuolatinių provokacijų ir teisėjo nuolaidžiavimo.

Naudingiausiai nugalėtojų gretose rungtyniavo Steponas Narvydas, krašto puolėjas pelnė 9 taškus ir surinko 10 naudingumo balų.

Pralaimėjusiems Rokas Sirtautas pelnė 5 taškus.

Puslapis peržiūrėtas: 892

Komentarai