Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSMU vs KTU (1:3)

KTU išsiveža pergalę iš LSMU namų

KTU išsiveža pergalę iš LSMU namų

Ketvirtadienio vakarą Kauno tinklinio mėgėjų dailiojoje lygoje įvyko pirmosios ketvirfinalio rungtynės tarp namuose žaidusių LSMU ir svečių iš KTU. Po 4 setų 1:3 (15:25, 26:24, 20:25, 22:25) pergalę iškovojo KTU.

Pirmajame sete LSMU stipriai strigo įsivesdamos kamuolį. KTU atliko 6 ACE ir dar dalis padavimų buvo prastai įvesti ko pasekoje sunkiai sekėsi šeimininkėms puolime. Gerai tuo pasinaudojusios KTU užtikrintai laimėjo pirmąjį setą 15:25.

Antrasis setas klostėsi jau lygiau. LSMU atrado savo lyderes Marija Brazauskytė ir Ernesta Jančauskaitė kartu pelnė 15 iš 26 komandos pelnytų taškų, ir seto pabaigoje sugebėjo pavogti iš KTU setą. Audronės Jakupkienės auklėtinės pirmavo 24:20, tačiau neužsidarė seto ir pralaimėjo atkarpą 0:6 (26:24). Setų rezultatas tapo lygus.

Trečiajame sete vėl stipriai išryškėjo geresni KTU padavimai. Merginos atliko 7 ACE. Viso seto metu dominavusios KTU užtikrintai pirmavo iki 24-ojo taško (15:24). Tačiau kaip ir antrajame taip pat ir trečiajame sete ties šia riba pralaimėjo ilgesnę atkarpą, šį kartą 0:5, bet seto jau nebepaleido.

Ketvirtajame sete galingai startavo KTU (4:12), bet vėlgi istorija kartojosi merginos pajutusios pranašumą į antrąją seto pusę atsipalaidavo. Tuo tarpu LSMU rėmėsi lyderis Marijos Brazauskytės geru žaidimu. Puolėja pelnė viso 8 taškus 4-tajame sete, tačiau to laimėti setui šeimininkėms nepakako.

! KTU ATLIKO 21 ACE, LSU - 6.

Naudingiausiai nugalėtojų gretose rungtyniavo Marija Ieškaitė pelniusi 10 taškų ir 12 naudingumo balų, Martyna Vybornaitė buvo rezultatyvesnė su 13 pelnytų taškų, tačiau surinko mažiau naudingumo balų - 10.

Pralaimėjusios laikėsi ant Marijos Brazauskytės ir Ernestos Jančauskaitės pečių. Pirmoji pelnė 18 taškų ir 16 naudingumo balų, antroji 12 taškų, 4 BLK ir 13 naudingumo balų.

 

Puslapis peržiūrėtas: 437

Komentarai