Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno technologijos universitetas vs Lietuvos sporto universitetas (3:1)

KTU laimėjo atsakomąsias rungtynes, bet NSTL merginų finale žais LSU

KTU laimėjo atsakomąsias rungtynes, bet NSTL merginų finale žais LSU

Ketvirtadienio vakarą NSTL merginų lygoje įvyko atsakomosios pusfinalio rungtynės. Pirmajame susitikime pralaimėjimą 0-3 patyrusios KTU šį kartą įrodė savo pranašumą per 4 setus 3:1 (15:25, 25:21, 25:19, 25:22). Tačiau dėl pralaimėto pirmojo seto ir prastesnio santykio bilietą į finalą iškovojo LSU.

Pirmajame sete itin sklandžiai dirbo LSU puolimas. 5 skirtingos žaidėjos pelnė taškus, 4 iš jų po 2 ar daugiau, tuo tarpu KTU stokojo įvairovės puolime, kurių gretose pasižymėjo 2 žaidėjos. LSU anksti susikrovė solidžią persvarą (4:9). KTU taip pat pirmojo seto metu strigo įsivesdamos kamuolį. Deja, bet pirmasis setas ir buvo lemiamas jį pralaimėjusios šeimininkės jau suprato, kad patekti į finalą nebepavyks.

Antrajame sete LSU žinodamos, kad tikslas pasiektas stipriai atsipalaidavo. Seto metu viso suklydo 13 kartų. Varžovių klaidomis gerai pasinaudojusios KTU išlygino rungtynių rezulatą.

Trečiajame sete LSU stipriai strigo puolime. Vos 5 pelnyti taškai po rezultatyvių perdavimų. Prie to prisidėjo geresni KTU padavimai. 4 KTU žaidėjos pelnė po 3 taškus, komandiškai žaidusios merginos išsiveržė į priekį.

Ketvirtajame sete buvo ryškus Vilūnės Rauluševičiūtės dominavimas. Puolėja pelnė 8 taškus sete. Vilūnės vedinos KTU užtikrintai pirmavo (21:12). Ties šia riba šeimininkės "užmigo". LSU laimėjusios atkarpą 1:9 netruko ištirpdyti deficito iki minimalaus 22:21. Galiausia KTU pelnė tašką, o atėjusi į pirmą liniją Rauluševičiūtė išsprendė nugalėtojo rungtynėse klausimą.

Finale LSU susitiks su Vytauto Didžiojo universiteto merginomis. Susitikimo pradžia 14h, Vytauto Didžiojo universiteto Žemės ūkio akademijos salėje.

Mažajame finale KTU kovos su Vilniaus universitetu. Susitikimo pradžia 10h, Vytauto Didžiojo universiteto Žemės ūkio akademijos salėje.

Naudingiausiai KTU gretose rungtyniavo Vilūnė Rauluševičiūtė. Krašto puolėja buvo sunkiai sustabdoma viso pelnė 21 tašką ir 18 naudingumo balų. Jai geriausia padėjo Viktorija Mišeikytė su 9 taškais.

Pralaimėjusioms 11 taškų surinko Iryna Jakutavičienė, 9 taškus ir 7 ACE pridėjo Gunda Bražaitė.

Puslapis peržiūrėtas: 530

Komentarai