Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KTU vs KSMS ‒ Heksa (3:0)

„KTU“ sutriuškino „KSMS-HEKSA“

„KTU“ sutriuškino „KSMS-HEKSA“

Lapkričio 6 d. 19:30 val. Kauno Technologijos universitete įvyko dailiosios lygos varžybos. Į kovą stojo aikštelės šeimininkės "KTU" komanda ir svečių teisėmis atvykusios "KSMS-HEKSA" komanda. Po trumpos trijų setų kovos užtikrintai pergalę šventė "KTU" komanda, rezultatu - (3:0). 

Pirmasis setas buvo pradėtas "KSMS-HEKSA" komandos spurtu (5:1). Tačiau "KTU" nieko nelaukdamos greitai pasivijo savo priešininkes, suėmė save į rankas ir parodė, kad jas įveikti nebus lengva (13:7). Viso seto metu svečių komandai trūko rezultatyvių atakų, tinklininkės daugiausiai žaidė iš varžovių klaidų, o "KTU" su savo ryškiausiomis puolėjomis - Ugnės Šabonaitės ir Danielės Bielskytės iki pat seto pabaigos neleido varžovėms pasivyti jų ne daugiau nei per du taškus (13:9; 20:13). Nors "KSMS-HEKSA" komanda bandė kovoti prieš šeimininkes, visgi "KTU" palaužė varžoves ir laimėjo setą rezultatu - 25:15 (1:0).

Antrasis setas prasidėjo rezultatyviomis ir užtikrintomis "KTU" komandos atakomis. Tinklininkės susikrovė net 7 taškų pranašumą seto pradžioje (3:10). Nors iki seto pabaigos "KSMS-HEKSA" ekipai pavyko sušvelninti rezultatą (15:22), tačiau pasivyti bei įveikti aikštelės šeimininkių nepavyko. Seto baigtis - 25:15 (2:0).

Trečiajame sete "KSMS-HEKSA" visiškai palūžo. Nuo pat pradžių šeimininkių komanda įsiveržė į priekį rezultatu (2:7). Kad ir kiek ilgai stengiesi svečių ekipa išlaikyti kamuolį savo aikštelės pusėje, atakų paversti taškais joms nepavyko. Kai prie padavimų linijos stojo "KTU" komandos žaidėja Marija Ieškaitė, svečių komandą lyg nuleidusi rankas nebepajegė priimti į jų pusę pasiųstų kamuolių. Susikaupus ir iki pat galo išlaikius gražų ir technišką žaidimą, trečiojo seto ir rungtynių pergalę šventė namų aikštės garbę ginančios „KTU“ merginos 25:12 (3:0).  

Puslapis peržiūrėtas: 4663

Komentarai