Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Dobilas vs Blokada (3:2)

,,Dobilas“ po penkių setų kovos nugalėjo ,,Blokados“ ekipą.

,,Dobilas“ po penkių setų kovos nugalėjo ,,Blokados“ ekipą.

Lapkričio 12, 18 val. Jonavos kūno kultūros ir sporto centre vyko vyrų ,,B" lygos varžybos. Aikštelėje susitiko šeimininkai ,,Dobilas" ir svečių teisėmis atvykusi ,,Blokada". Po ilgos ir sunkios penkių setų kovos pergalę iškovojo ,,Dobilas " ekipa - 3:2.


Pirmas setas buvo labai nuožmus, abi komandos kovojo dėl kiekvieno taško. „Blokados“ ekipos vaikinai Edvinas Krikužas,  Dainius Stankevičius ir Kęstutis Ranšys stipriais ir efektyviais smūgiais verždavosi į priekį, tačiau didėlis klaidų kiekis jiems pakišo koją, todėl rezultatas visą žaidimą buvo apylygis. Sėkmingiau sužaidusi pskutinius seto taškus, „Dobilo“ ekipa laimėjo rezultatu – 25:22 (1:0).


Antrasis setas buvo panašus į pirmajį. „Blokados“ komanda daug klydo, o Jonavos vaikinai puikiai vertė Gyčio Kvedaravičiaus kėliamus kamuolius taškais. Visgi „Blokada“ nesiruošė pasiduoti: kelėjas Gabrielius Misailovas puikiai dalino kamuolius komandos draugams ir jie juos vertė nesudėtingai pelnytais taškais. Seto pabaiga buvo labai įtempta: Jonavos ekipa nesėkmingai bandė prisiimti ,,Blokados" mušamus kamuolius, todėl pastarieji pelnė tris taškus iš eilės, taip išplešdami pergalę rezultatu 26:28 (1:1).


Trečiajame sete „Dobilas“ susiėmė ir setą startavo itin stipriai, 6 taškų spurtu - rezultatą 3:6 keitė ,,DobiluI" palankus - 10:6. „Blokada“ nepasidavė ir vis bandė lyginti rezultatą. Setui besibaigiant, puikią atkarpą (6 taškai iš eilės) sužaidė ,,Blokada" (19:15), kurie šeimininkms ir neleido jų prisivyti – setas baigėsi rezultatu 25:21 (1:2)


Ketvirtajame sete Jonavos žaidėjai Arturas Daujotas ir Justas Sadzevičius suemė žaidimą į rankas ir tiksliais, stipriais smūgiais vedė savo komandą i pergalę, setui ipusėjus savo sąskaitoje turėjo 4 taškų pranašumą (16:12), kurio taip ir neleido pasivyti. „Blokados“ komanda padariusi daug klaidų ir nesusitvarkiusi su įtampa, pralaimėjo ketvirtą setą rezultatu – 25:20 (2:2). 

 

Taigi, abejoms komandoms rodžius didelį norą laimėti, prasidėjo nuožmus penktasis setas. Nieko nelaukus iniciatyvos emėsi „Dobilo“ komanda ir pelnė keturis taškus iš eilės (4:0). Tai privertė ,,Blokados" komandą imti minutės pertraukėlę. Sugrįžę iš jos svečiai pradėjo savo spurtą: puikiais Gabrieliaus Misailovo padavimais pradėjo skinti lengvus taškus (5:10). Nors jau atrodė, kad Gabrielius žaidimą ir užbaigs, bet Jonaviečiai parodė tvirtą charakterį ir Olegui Pentiochinui servuojant sugrįžo į žaidimą (13:10). „Blokada“ dar bandės kabintis į žadimą, bet šį susitikimą laimėjo „Dobilas“ rezultatu 15:13 (3:2).

 

Puslapis peržiūrėtas: 4708

Komentarai