Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Aušrinė ‒ Titmaras vs Cukrainis (3:1)

Debiutantės „Jonavos Aušrinė ‒ Titmaras“ įsirašo pirmąją pergalę, rungtynėse su „Cukrainiu“

Debiutantės „Jonavos Aušrinė ‒ Titmaras“ įsirašo pirmąją pergalę, rungtynėse su „Cukrainiu“

 Lapkričio 5 d. 16:30 val. Įvyko dar vienos Dailiosios lygos varžybos. Jonavos KKSC salėje susitiko lygos debiutantės Jonavos "Aušrinė – Titmaras“ (šeimininkės) ir „Cukrainio“ svečių komandos. Pirmąją pergalę į savo sąskaitą įsirašė lygos debiutantės Jonavos "Aušrinė – Titmaras“ rezultatu 3:1.

Pirmąjį setą daug sėkmingiau pradėjo šeimininkės ir išsiveržė į priekį (8:1). Jonavos "Aušrinė – Titmaras“ komanda pirmąjį setą žaidė užtikrintai ir darė labai mažai klaidų (4 klaidos), kas leido laimėti pirmąjį setą, rezultatu 25:11 (1:0).

Antrajame sete „Cukrainio“ komanda po patirto pirmojo kėlinio pralaimėjimo susigriebė - komandos keitėsi taškais ir kova vyko apylygiai. Tačiau šeimininkių komanda susikaupė ir rungtynių pabaigoje parodė savo sportinį charakterį – setą laimėjo rezultatu 25:21 (2:0).

Nors trečiąjį setą geriau pradėjo  "Aušrinė – Titmaras“ komanda, tačiau varžovės sukaupusios jėgas sugebėjo pasivyti šeimininkių komandą (10:9) ir pirmą kartą šiame sete išsiveržė į priekį (11:13). „Cukrainio“ komanda pasinaudodama šeimininkių klaidomis išplėšė setą, rezultatu 24:26 (2:1).

Ketvirtąjį setą abi komandos pradėjo užsivedusios ir trokštančios pergalių, tačiau aikštelėje ir vėl dominavo šeimininkių komanda, kuri išsiveržė į priekį jau pačioje seto pradžioje (10:3). Tačiau „Cukrainio“ komanda nenuleido rankų ir seto pabaigoje pasinaudojo Jonavos "Aušrinė – Titmaras“ komandos klaidomis ir pelnė 7 taškus iš eilės, taip priartėjo prie jonaviškių (23:19). Vis dėlto Jonavos komanda susikaupė ir įrodė savo pranašumą ir laimėjo ne tik 3-iąjį setą, bet ir įsirašė pirmąją pergalę į savo sąskaitą 25:19 (3:1).

Po varžybų kalbinta nugalėtojų komandos kapitonė – Ramunė Knatienė džiaugėsi, jog vis dėlto pirmosios varžybos vyko namų salėje, tačiau neslėpė, jog debiutinės varžybos davė daug jaudulio, kas ir atsiskleidė žaidime. Taip pat pridūrė, jog dalyvavimas KTML duos didžiulės patirties ir bus tikras išbandymas visai komandai.

 

 

 

Puslapis peržiūrėtas: 4600

Komentarai