Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSU vs Alytaus „Dzūkija“ (2:3)

„LSU“ turėjo namie pripažinti pralaimėjimą Alytaus „Dzūkijai“.

„LSU“ turėjo namie pripažinti pralaimėjimą Alytaus „Dzūkijai“.

Gruodžio 4 dieną, 20:30, Lietuvos sporto universite įvyko A lygos varžybos, tarp šeimininkų "LSU" ir Alytaus "Dzūkijos", po įtempos kovos, rezultatu - 2:3, laimėjo Alytaus "Dzūkija".

Pirmajį setą stipriai pradėjo "LSU" komandos vaikinai, iškarto atitrūkę rezultatu 5:1. Alytaus komanda atrodė šiek tiek pasimetusi ir labai dažnai klydo. Vien savo klaidomis Alytaus komanda prarado 16 taškų , kas juos ir privedė prie pralaimėjimo - 25:20 (1:0).

Antrajame sete "Dzukijos" žaidėjai suemė save į rankas ir stipriai sumažino klaidų skaičių. Tuo tarpu "LSU" sunkiai kurdavo rezultatyvias atakas ir labai prastai priimdavo. Taigi, susiėmę Alytaus tinklininkai nesunkiai išplėšė seto pergalę, rezultatu - 15:25 (1:1).

Trečio seto pradžioje, nuo pirmų seto taškų "LSU" tinklininkai kovojo iki galo ir pabėgo 5 taškų skirtumu (7:2). Alytaus komandai niekaip nepavykdavo sustabdyti Audriaus Kasparavičiaus, kuris stipriais smūgiais rinko savo komandai taškus. Taip iki seto pabaigos Alytaus komanda ir nesugebėjo prisivyti priešininkų, todėl setas pasibaigė rezultatu - 25:18, "LSU" naudai (2:1).

Ketvirtajame sete Alytaus "Dzūkija" atrodė išėjo visai kitokiu nusiteikimu - komanda ir pradėjo rodyti agresyvų žaidimą. Puikiai paduodamus kamuolius Deimantas Jarmalavičius priversdavo priešininkus klysti priėmime. "LSU" daug klydo ir niekaip nesugebėjo surengti rezultatyvių atakų, todėl pralaimėjo setą daugiau nei dvigubu skirtumu - 10:25 (2:2).

Penktajame sete vyko kova taškas į tašką. Tačiau "Dzūkija" vis dar buvo ,,ant bangos'' po praėjusio seto ir puikiai dirbo gynyboje, darė daug užtvarų. "LSU" sunkiai pelnydavo taškus, o Alytus atsakydavo stipriom atakom. Geriau seto pabaigą sužaidusi Alytaus "Dzūkija" išplešė pergalę rezultatu  11:15 (2:3).

Po varžybų Alytaus "Dzūkijos" žaidėjas Rytis Jakučionis sakė: "Važiuodami čia jautėm, kad galim laimėt, bet žinojom, kad tikrai bus sunku. Pirmasis setas šiek tiek išmušė iš vėžių, bet vėliau įsivažiavom į savo žaidimą ir laimėjom. Labai džiaugiamės pergale". Tuo tarpu "LSU" žaidėjas Vusal Guseinov minėjo: "Žaidėme tikrai gerai, tačiau labai daug klydom priėmime, kas mus išmušė iš savo žaidimo ir privedė prie pralaimėjimo".

Puslapis peržiūrėtas: 4167

Komentarai