Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Dainava vs Aidi Aidi (0:3)

,,Aidi Aidi“ ekipa nugalėjo ,,Dainavą“

,,Aidi Aidi“ ekipa nugalėjo ,,Dainavą“

Lapkričio 3d. 18 val., Kauno technikos profesinio mokymo centro sporto salėje įvyko pirmosios ,,Žalių" D lygos varžybos. Aikštelėje susitiko ,,Dainava" (šeimininkai) ir ,,Aidi Aidi" (svečiai).  Po draugiškos trijų setų kovos pergale džiaugėsi ,,Aidi Aidi" ekipa - 0:3.

Pirmojo seto pradžia prasidėjo lygiu rezultatu (5:5). Abiejoms ekipoms tai buvo pirmosios varžybos, todėl žaidėjai stengėsi kaip įmanydami. Tačiau netrukus, ,,Aidi Aidi" ekipa ėmė veržtis į priekį, ekipa spurtavo vienuolikos taškų atkarpa palikdami varžovus savo užnugaryje (7:16). ,,Dainavos" ekipai sekėsi kiek sunkiau susitvarkyti su gynyba bei rengti rezultatyvias atakas. Setas baigėsi svečių ekipos pergale - 13:25 (0:1).

Antrajame sete vyko sklandesnis žaidimas. Iki pat seto vidurio virė apylygė kova (9:6; 13:14). Nors komandos darė nemažai klaidų, visgi stengėsi ir kovojo dėl kiekvieno taško. Bet setui artėjant prie pabaigos, į priekį vėl ėmė veržtis aikštelės svečiai ,,Aidi Aidi" ekipa. Jie rodė stipresnį komandinį žaidimą ir ėjo seto pergalės link. Setas baigėsi ,,Aidi Aidi" ekipos pranašumu - 14:25 (0:2).

Trečiajame sete kartojosi panaši situacija. Abi komandos kovojo dėl kiekvieno kamuolio ir siekė pergalės. Nepaisant daromų klaidų, rodė komandinius žaidimus ir rinko taškus. Bet kaip ir pirmuosiuose setuose, į priekį vėl ėmė veržtis svečių ekipa. Šiandien jie buvo geriau pasiruošę ir nusiteikę varžyboms. Seto baigtis - 20:25 (0:3).

Po rungtynių kalbinti ,,Aidi Aidi" žaidėjai komentavo: ,,Abi komandos žaidė labai gerai, tai buvo pirmos varžybos abiejoms komandoms. Labai jaudinomės, bet kartu ir labai džiaugėmis pirmu startu." O ,,Dainavos" ekipa teigė, jog buvo liūdnas debiutas, o pradžia visada sunki. ,,Susirinko visiškai ,,žali" žmonės, neturintys jokios žaidybinės patirties, nežinojom net kaip pasisveikinti su varžovais, bet kitais kartais stengsimės vis labiau."

Puslapis peržiūrėtas: 4305

Komentarai