Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Blokada vs Sporto fėja (3:0)

,,Blokada“ nugalėjo ,,Sporto fėją“

,,Blokada“ nugalėjo ,,Sporto fėją“

Lapkričio 30d. 18 val. Kauno technikos profesinio mokymo centre įvyko B lygos rungtynės. Aikštelėje susitiko ryžtingai nusiteikusios komandos - ,,Blokada" (šeimininkai) ir ,,Sporto fėja" (svečiai). Po trijų setų kovos pergale džiaugėsi ,,Blokada" - 3:0 (25:20; 25:22; 25:22).

Pirmojo seto pradžioje taškus rinko ,,Sporto fėja". ,,Blokadai" buvo sunkiau apsiginti nuo varžovų daromų atakų (3:6; 8:12). Tačiau setui įpusėjus ,,Blokada" išlygino rezultatą i ėmė žaisti taškas į tašką (17:17). Ir tik seto pabaigoje ,,Blokada" taikliai mušdami kamuolius į varžovų aikštelės pusę išsiveržė į priekį. Seto baigtis - 25:20 (1:0).

Antrojo seto pradžioje vėl lyderiavo ,,Sporto fėja" (2:7). Kol V.Aleksandravičius rezultatyviai kėlė kamuolius, komandos nariai vertė juos taškais. Žinoma, ,,Blokada" taip pat nesėdėjo rankų sudėję, šeimininkai taip pat rodė gražų komandinį žaidimą, eisavo, o G.Misailovo keliamus kamuolius taikliai smūgaviamo į varžovų pusę. Seto pabaigoje ,,Blokada" buvo priekyje (22:18), tačiau ,,Sporto fėjai" puikiai pavyko statant sienas išvengti varžovų smūgių ir paversti juos savais taškais (22:22). Visgi, paskutinius taškus pelnė ,,Blokada" - 25:22 (2:0).

Trečiajame sete, kaip ir prieš tai, priekyje buvo ,,Sporto fėja". Svečiams sekėsi paduodant kamuolius pelnyti taškus (6:12). Bet netrukus ,,Blokada" išlygino rezultatą (14:14). Prasidėjo dar įtemptesnis žaidimas dėl kiekvieno taško. Abi komandos statė sienas, rezultatyviai atakavo ir rodė gražius komandinius žaidimus. Tiek ,,Blokada", tiek ,,Sporto fėja" lengvai nenorėjo pasiduoti, žaidimas buvo ilgas, nes kamuolys niekaip nenukrisdavo ant žemės (22:22). Bet kaip ir antrame sete paskutinius tris taškus pelnė ,,Blokada" ir džiaugėsi šiandienos pergale - 25:22 (3:0).

Po rungtynių ,,Blokados" kapitonas Gabrielius Misailovas komentavo: ,, Pradžioj sezono stipriai buksavom, pagaliau atradom savo žaidimą, kas lėmė antrą iš eilės pergalę 3:0. O šiandien tikriausiai pergalės norėjom labiau, todėl ir laimėjom."

Puslapis peržiūrėtas: 5149

Komentarai