Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Pervesk.lt vs Naktis (1:3)

Atkaklioje kovoje ,,Naktis“ įveikė ,,Pervesk.lt“ ekipą

Atkaklioje kovoje ,,Naktis“ įveikė ,,Pervesk.lt“ ekipą

Sausio 27 d. 19:30 val. Kauno technikos profesinio mokymo centre, ,,Žaliųjų" D lygoje susitiko šeimininkai "Pervesk.lt" ir svečių komanda "Naktis". Abi komandos demonstravo gerą žaidimą, joms prireikė keturių setų išsiaiškinti kuri yra geresnė, bet šiandien laimėjo komanda "Naktis" - 1:3 (19:25; 28:26; 23:25; 19:25).

Pirmajame sete "Naktis" demonstravo fantastinį žaidimą puolime, "Pervesk.lt" nesugebėjo niekaip sustabdyti priešininkų komandos lyderių ir patys gan strigo puolime. Šiame sete nesustabdomas "Naktis" komandos puolimas atvedė juos į pergalę rezultatu - 19:25 (0:1).

Antrasis setas buvo labai įtemptas, "Pervesk.lt" sunkiai dirbo puolime, palyginus su priešininkų komanda, jie labai gerai puolė, bet po kiekvienos geros atkarpos, jie atsakydavo bloga atkarpa ir klydo labai dažnai. Atėjus lemiamiems taškams, "Naktis" dažnai klydo ir tai leido komandai "Pervesk.lt" laimėti šį setą rezultatu - 28:26 (1:1).

Trečiasis setas buvo tiek pat įtemptas, komanda "Naktis" susikaupė ir stipriai sumažino savo klaidų skaičių, jų komandos žaidėjas numeris 16 K.Mačiulis, šiame sete buvo nesustabdomas jis rinko daug taškų puldamas ir blokuodamas. Nors "Pervesk.lt" komanda stipriai priešinosi ir kabinosi į pergalę, visgi setą laimėjo "Naktis" rezultatu - 23:25 (1:2).

Ketvirtajame sete komandos "Pervesk.lt" žaidimas subyrėjo, jie savo jėgomis pelnė vos 6 taškus, visus kitus rinko priešininkų klaidų dėka. O "Naktis" komandos žaidėjai buvo "ant bangos" ir rodė labai gerą žaidimą, jų puolimas buvo nesustabdomas ir seto pabaigoje jie pelnė 10 taškų iš eilės laimėdami setą ir varžybas rezultatu - 19:25 (1:3).

Po rungtynių kalbintas ,,Naktis" kapitonas E.Šimoniūtis komentavo: ,,Buvo vienos geresnių rungtynių, žaidėm taškas į tašką. Turbūt susikaupimas buvo didžiausias mūsų ginklas, buvom pilnos sudėties, smagu, kad visi atsiskleidė ir kovojo už kiekvieną tašką".

Puslapis peržiūrėtas: 3535

Komentarai