Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KTU vs Cukrainis (3:0)

„KTU“ iveikė „Cukrainis“ komandą.

„KTU“ iveikė „Cukrainis“ komandą.

 Sausio 17d. ,,Dailiosios" A lygos varžybose , jegas surėmė šeimininkai ,,KTU" ir svečiai ,,Cukraianis" ekipos. Po 3 setu , varžybas laimėjo ,,KTU" komanda. 3-0.

Varžybos prasidėjo nuo ,,KTU" padavimų , bet pirmasis taškas atiteko svečiu komandai. Bet tai nepadarė jokios įtakos šeimininkų ekipai ir parodžiusios ka sugeba greitai įgauną taškų persvarą (10:4). ,,Cukrainis" komanda pasiemė minutinę pertraukėlę ir sugrįžo užsidegusios. Joms pavyko išlyginti rezultatą (10:10). Nuo šio momento taškai ėjo vienas paskui kita , bet atėjus seto pabaigai ,,KTU" nesiruošė pralaimėti ir atsiplėšė nuo varžovių (23:17), ,,Cukrainis" ekipa dar bandė atgauti prarastus taškus , tačiau buvo per vėlu ir jos pralimėjo šį seta , rezultatu- 25:19 1-0.

Antrasis setas buvo kitoks. ,,KTU" komanda nuo pat pradžių įgavo pranašumą (7:1). ,,Cukrainis" ekipos tas neibaugino , priešininkės atsipalaidavo ir tai davė langą smogti. Svečių komanda ne tik pasivyjo priešininku komandą , bet ir aplenkė jas taškais (10:13). ,,KTU" buvo šiek tiek pasimetę , bet po minutinės pertraukos tiesiog uždominavo visą likusi setą. Taškai ėjo vienas po kito , jos pelnė net 10 taškų iš eilės (20:13). Nors ir priešininkės bandė taisyti situacija , tačiau ,,KTU" neatleido tokio pranašumo ir laimėjo antrą setą , reziltatu - 25:15 2-0.

Trečias setas buvo paskutinis. ,,KTU" komandos užsidegimas po antro seto tapo dar didesnis. Nuo seto pradžios jos įgavo pranašumą (7:2) ir jo nepaleido iki pat seto pabaigos. ,,Cukrainis" ekipa kovojo iki paskutinės minutės , bet ,,KTU" geriau susižaidė tarpusavyje ir taškų persvara buvo tiesiog per didelė. Setas baigėsi šeimininkų pergale , rezultatu - 25:17 3-0. 

Puslapis peržiūrėtas: 3072

Komentarai