Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Vilniaus Gedimino technikos universitetas (VilniusTech) vs Lietuvos sporto universitetas (3:0)

NSTL vaikinų lygoje VILNIUS TECH pergalė prieš LSU studentus 3:0

NSTL vaikinų lygoje VILNIUS TECH pergalė prieš LSU studentus 3:0

Vasario 22 d., NSTL vyrų lygoje Vilniuje susitiko Vilniaus Gedimino technikos universitetas ir Lietuvos sporto universitetas. Rezultatu 3:0 (25:7, 25:11, 25:10) laimėjo salės šeimininkai. 

Pačioje pirmojo seto pradžioje komandos žaidė taškas į tašką, tačiau Vilnius Tech žaidėjai pradėjo stipriau padavinėti, o Vilnius Tech žaidėjui Viliui Rimkevičiui nuėjus padavinėti LSU žaidimas strigo ir šeimininkų komanda pelnė 9 taškus iš eilės (20:4). Po šios serijos LSU komandai buvo sunku varžovus prisivyti, to pasekoje setas baigėsi rezultatu 25:7.

LSU tinklininkai visas varžybas savo sudėties nekeitė, o Vilnius Tech antrąjį setą pradėjo pakeisdami keletą puolėjų žaidžiusių pirmąjąme sete. Abi komandos pradžioje seto pelnė po keletą taškų iš eilės, tačiau vėliau Vilnius Tech tinklininkai ėmė pelnyti po 5 taškus iš eilės, taip žymiai atsiplėšdami nuo priešininkų ir laimėdami setą 25:11.

Trečiąjį setą Vilnius Tech pradėjo ta pačia sudėtimi, kuria pabaigė antrąjį setą, ir nuo pat pradžių ėmėsi iniciatyvos. Po keletos sėkmingų epizodų rezultatas buvo jau 12:4 šeimininkų naudai, o po to dar kelių atkarpų kuriose pelnė po keletą taškų iš eilės varžybos buvo baigtos su trečiojo seto rezultatu 25:10.

Vilnius Tech treneris Radoslav Adamovič džiaugėsi galėjęs šiose varžybose išbandyti daugiau sudėties variantų, setuose pakeičiant puolėjus ir kelėjus, pastebėti, kaip treniruočių rezultatai matosi varžybų metu, ties kokiomis klaidomis reikės dirbti daugiau.

Naudingiausi varžybų žaidėjai:

Vilnius Tech: Puolėjas Vilius Rimkevičius (bendras naudingumas: 12, pelnyti taškai: 7)

LSU: Puolėjas Tomas Vizgirda (bendras naudingumas: 3, pelnyti taškai: 4).

Puslapis peržiūrėtas: 2908

Komentarai