Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Palangos „Vakarų tinklinis“ vs Gargždų „Amber volley“ (2:3)

Derbio kovoje Palangos „Vakarų tinklinis“ nusileidžia Gargždų „ambervolley2“ komandai

Derbio kovoje Palangos „Vakarų tinklinis“ nusileidžia Gargždų „ambervolley2“ komandai

Vasario 8 d., "Top Sport" Lietuvos Vyrų tinklinio I lygoje susitiko Palangos "Vakarų Tinklinis" ir Gargždų "amber volley2" ekipos ir po 5 setų kovos, pergalę šventė Gargždų "ambervolley2", rezultatu 2:3 (25:23, 25:23, 25:27, 21:25, 19:21)

Na ir štai įvyko visų lauktas "derbis" kur kovos būta ojojoj!! Ir emocinės ir žaidybines ir teisėjams darbo šiandiena buvo sočiai!

Nuo pat pirmųjų taškų virė atkakli kova ir komandos keitėsi taškais iki pat setų pabaigos. Pirmuosius du setus sėkmingiau sužaidė Palangos "Vakarų tinklinio" komanda ir įsiveržė setais 2:0.

Trečiajame sete vėl kova vyko taškas į tašką, tačiau jau, kad ir kaip Palangos komanda stengėsi pasiimti pergalę, Gargždų ambervolley2 komanda neleido to padaryti ir 3 setą laimi 27:25


Ketvirtame sete vėl kova vyko taškas į tašką, bet seto antroje pusėje geriau pasirodė gargždiškiai ir rezultatą padaro setais lygų 2:2 laimėdami 25:21.

Keliaujame į 5 setą! Nervu karas, šaltas prakaitas ir daug daug emocijų! Kad ir kiek galimybių turėjo laimėti Palangos "vakarų tinklinis" to nepasinaudojo... Varžovai iš Gargždų 5 sete padarė net 10 klaidų, O Palangos vakarų tinklinio komanda per 5 setą sugebėjo įmušti tik 4 kamuolius ir padaryti 3 Ace... Kur tuo tarpu Gargždų komanda su tokiu klaidų kiekių sugeba įsimušti 13 taškų ir atlikti 3 Ace padavimus.. To pasekoje Gargždų "ambervolley2" komanda laimi rezultatu 21:19.

Po rungtynių pakalbintas buvo Palangos "Vakarų Tinklinis" komandos treneris Laurynas Gedminas.

Kokie komentarai apie varžybas?

Visus setus tikrai sužaidėme kovingai, stengėmės, dirbom ir arėm juodai, tam tikruose dalykuose pritrūkdavo sėkmės. Negalime pralošti rungtynių, kai varžovai padaro tiek klaidų...48 klaidos ir tuo nepasinaudoti yra naivu ir apgailėtina.. Aišku patys labai daug klydom, puolimas, gynyba daug klaidų, nežaidėm savo geriausio žaidimo, visi norėjom labai pasirodyti, bet per didelį norą patys ir nudegėm. Turim dar daug dirbt, tobulėt, kiekvienas aikštelėje prisiimti daugiau atsakomybės, susitvarkyt su psichologija, nueit išsikratyt ir grįžt į aikštę. Sveikinu Gargždų "ambervolley2" komanda šiandien jie puikiai pasirodė, susitvarkė su mūsų padavimais, pasijungė naujas žaidėjas kuris ir tapo rezultatyviausiu, daug dalykų šiandien jie tiesiog darė geriau! Mūšį pralošėm, bet ne karą! :)

Puslapis peržiūrėtas: 4206

Komentarai