Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Vitameda vs LSU (3:0)

„Vitameda“ užtikrintai pranoko LSU komandą

„Vitameda“ užtikrintai pranoko LSU komandą

Sausio 25d. 20:30val Kauno kolegijos mažojoje salėje įvyko B pirmenybių rungtynės tarp „Vitameda“ ir LSU komandų. Verta pažymėti, jog dėl organizacinių nesklandumų rungtynės vėlavo vieną valandą, bei įvyko kitoje salėje negu buvo numatytą iš pradžių. 
Po trijų setų kovos užtikrintai laimėję „Vitameda“ į savo sąskaitą įsirašė šeštąją pergalę per septynerias rungtynes B lygoje, bei taip dar labiau sutvirtino savo pozicijas antroje turnyrinės lentelės vietoje, tuo tarpu šeštąjį pralaimėjimą patyrę LSU liko turnyrinės lentelės apačioje.

Rungtynes sėkmingiau pradėjo LSU tinklininkai (1:4), bet „Vitameda“ greitai išlygino rezultatą (5:5), bei palaipsniui perėmė iniciatyvą pirmoje rungtynių dalyje (11:7). Vieni iš B lygos lyderių kontroliavo situaciją seto eigoje ir pirmosios mačo dalies pabaigoje įgijo rekordinį 6 taškų pranašumą (22:16), tačiau LSU komanda ne tik nenuleido rankų, bet ir pelnė 5 taškus be atsako, taip sumažindami savo atsilikimą iki minimumo (22:21). Seto lemiamose taškuose tikslesni buvo „Vitameda“, kurie laimėjo pirmąją mačo dalį rezultatu (25:22).

Antroje seto pradžia buvo analogiška pirmososios rungtynių dalies startui, LSU geriau startavo (2:5), bet „Vitameda“ greitai atstatė pusiausvyrą (7:7) ir perėmė seto kontrolę į savo rankas (14:8). Apsukų nemažinę „Vitameda“ antrosios rungtynių dalies pabaigoje įgijo ir dviženklį pranašumą (22:12), tiesa tuomet LSU komanda laimėjo atkarpą 1:7 ir sumažino savo deficitą iki 4 taškų (23:19), bet ir antrąjį rungtynių setą laimėjo „Vitameda“ (25:19).

Paskutinė rungtynių dalis prasidėjo lygiai (5:5); (9:9). Seto eigoje vyko permaininga kova, o pirmaujanti komanda keitėsi keletą kartų iš pradžių „Vitameda“ įgijo trapų 2 taškų pranašumą (11:9), tuomet 4 taškais be atsako atsakė LSU komanda ir jau jie veržėsi į priekį (11:13). Esminis seto lūžis įvyko LSU pirmaujant (14:16), „Vitameda“ pelnė 6 taškus iš eilės ir ne tik panaikino atsilikimą, bet ir perėmė iniciatyvą (20:16), vos vieną tašką per lemiamą atkarpą varžovams pelnyti leidę vieni iš B lygos lyderių užtikrintai laimėjo ir trečiąją mačo dalį (25:17).

Puslapis peržiūrėtas: 4164

Komentarai