Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Pervesk.lt & Naktis vs NUTPA (3:2)

D lygos lyderių dvikovoje, pergalę išplėšė „Pervesk.lt&Naktis“

D lygos lyderių dvikovoje, pergalę išplėšė „Pervesk.lt&Naktis“

Vasario 27d. Įvyko D lygos varžybos tarp pirmosios turnyrinės lentelės pusės kaimynių "Pervesk.lt&Naktis" ir "Nutpa" komandų. Po įtemptos penkių setų kovos, pergalę išplėšė "Pervesk.lt&Naktis" komanda.3:2 (15:25, 22:25, 25:22, 25:17, 16:14).

Varžybos prasidėjo svečių teisėmis žaidusių "Nutpa" komandos spurtu 4:12. Svečių komanda žaidė labai motyvuotai, darė nedaug klaidų ir tiksliai atakavo, tuo tarpu šeimininkų komanda strigo su priėmimu ir niekaip negalėjo užpulti, komandai trūko tikslumo. Varžovų koncentracija pasinaudoję svečiai neleidžia suabejoti savo pranašumu ir laimi lengvai pirmąjį setą (15:25)

Antrąjame sete atrodo, jog šeimininkai "Pervesk.lt&Naktis" pagavo savo ritmą ir susiėmę pradėjo demonstruoti tikslesnį tinklinį. Abi komandos žaidė apyligiai ir nei viena komanda nebuvo įgijusi didesnės nei 4 taškų persvaros ir seto viduryje šeimininkai dar pirmauja 14:11. Bet tuomet prie padavimo linijos stojo Lina Mazūrienė ir savo padavimais privertė šeimininkus klysti tiek priimant kamuolį, tiek puolime puikūs blokai leido surengti spurtą 5:0 ir įsiveržti nežymiai į priekį. Seto pabaigą tiksliau sužaidę svečiai laimi ir antrąjį setą ir dar stipriau sustiprina savo pozicijas. (22:25)

Trečiasis setas prasideda "Pervesk.lt&Naktis" tikslesniu žaidimu. "Nutpa" komanda šiek tiek atsipalaidavo, o tai leido šeimininkams "užsivesti". Kiekvieną tikslią ataką lydėjo garsūs šuksniai ir daug emocijų. Šeimininkai nenorėjo pralaimėti ir stengėsi iš visų jėgų ir seto viduryje pirmavo 15:11. Tačiau "Nutpa" komando norėjo uždaryti rungtynes sausai ir surengė kelis spurtus ir rezultatui esant 22:22 netikslus padavimas leido šeimininkams išsiveržti į priekį ir šeimininkai pratęsė rungtynes laimėdami trečiajį setą. (25:22)

Pajutę pergalės skonį šeimininkai "Pervesk.lt&Naktis" ketvirtąjį setą pradėjo ypatingai tiksliai ir be klaidų (9:2). "Nutpa" komandai sunkiai sekasi užpulti, kamuoliai dažnai atsiduria tinkle. (per šį setą komanda padaro 13 klaidų). Aikštelės šeimininkai demostruoja puikų tinklinį, tiksliai puolą ir ginasi, tuo tarpu svečiai ir toliau neranda savojo žaidimo (19:14). Setą keliais ištrauktais kamuoliais ir tiksliom atakomis uždaro šeimininkai ir viskas keliasi į lemiamą setą. (25:17)

Penktasis setas prasideda svečių tiksliomis atakomis ir rezultatui esant 0:3 "Pervesk.lt&Naktis" prašo minutės pertraukėlės. Ji padeda ir šeimininkai prisiveja svečius 2:3. "Nutpa" komanda prieš pasikeičiant pusėmis įgyja pranašumą 4:8. "Pervesk.lt&Naktis" nelinkusi nusileisti ir kabinasi, pelno svarbius taškus 8:10. Aikštėje prasideda nervų karas ir kiekviena ataka ir blokas yra palydimi didžiulių emocijų. Svečių komanda veržiasi į priekį 11:13. Tačiau tuomet šeimininkai surengia sėkmingą ataką ir apsigina bloku ir švelnina rezultatą 12:14. "Pervesk.lt&Naktis" sugeba išlyginti rezultatą ir jam esant lygiam 14:14, "Nutpa" komandos lyderis N. Baltrukonis padaro grubią mesto kamuolio klaidą, kuria pasinaudoję šeimininkai išsiveržia į priekį, o lemiamą tašką deda V. Drejeris savo galingu bloku uždarydamas varžybas 16:14.

Po rungtynių komandos "Pervesk.lt&Naktis" vienas žaidėjų teigė: "Labai džiaugiames iškovota pergalę prieš lentelės kaimynus"

 

Puslapis peržiūrėtas: 4090

Komentarai