Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno „RIO ‒ Startas“ 2 vs Kauno „KSM Startas ‒ TPS“ (3:0)

Kauno ''RIO ‒ Startas'' 2 namuose laimėjo prieš Kauno ''KSM Startas ‒ TPS''

Kauno ''RIO ‒ Startas'' 2 namuose laimėjo prieš Kauno ''KSM Startas ‒ TPS''

Sausio 26 dieną, trečias rungtynes iš eilės pavyko laimėti ''RIO - Startui'' 2 prieš ''KSM Startą - TPS'', rezultatu 3:0.

Pirmąjį setą užtikrinai pradėjo ''RIO -Startas'' 2. Žaidėjai nuo pat pirmųjų žaidimo minučių pelnė septynis taškus iš eilės (rez.: 7:0). Vos tik prasidėjus rungtynėms, toks spurtas, jaunuosius tinklininkus ''KSM Startas -TPS'' šiek tiek išmušė iš vėžių. G. Kerpė ir D. Strumila vedė komandą į priekį iki pat seto pabaigos. ''RIO -Startas'' 2 užbaigė setą devynių taškų skirtumu - 25:14.

Antrasis setas nieko gero nežadėjo ''KSM Starto - TPS'' žaidėjams. Labiausiai komandai stigo susižaidimo ir komandinio pasiskirstymo, o tai savo ruožtu atsiliepė ir galutiniame rezultate. ''RIO - Startas'' 2 išplėšė antrą seto pergalę. Setas baigėsi 25:20 rezultatu.

Trečiasis setas prasidėjo ir baigėsi tapačiai - 25:20.

Po rungtynių užklaustas komandos kapitonas Gilbertas Kerpė, į klausimą kas lėmė tokią gana lengvą pergalę, atsakė: ,,Prieš rungtynes turėjome susirinkimą, kurio metu stengiausi žaidėjus motyvuoti rungtynėms. Panašu, kad pavyko. Pergalė tikrai lengva. Džiaugiuosi, kad pagrindiniai žaidėjai išėjo rimtai nusiteikę, padarė gera pradžią. Tikėjausi, kad išlaikysime nusiteikimą visų rungtynių metu, todėl leidau aikštelėje pasireikšti mažiau iki šiol žaidybinio laiko gavusiems žaidėjams. Galbūt galėjau skirti ir daugiau laiko, tačiau žaidimas pradėdavo svyruoti atlikus daugiau kaitimų. Esu labai laimingas tokiu užtikrintu žaidimu ir pasirodymu.''

Puslapis peržiūrėtas: 4283

Komentarai