Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno „Marito“ vs Gargždų „Amber volley“ (3:1)

Kauno Marito svarbiose sezono varžybose 3-1 laimėjo prieš Gargždų amber volley komandą

Kauno Marito svarbiose sezono varžybose 3-1 laimėjo prieš Gargždų amber volley komandą

Vasario 13d Kauno Marito  namų salėję įvyko atsakomasis mačas tarp Gargždų Amber volley ir Kauno Marito komandų. Pirmąjį susitikimą Gargžduose kauniečiai laimėjo  rezultatu 3-0.Svečiai iš Gargždų atvyko į Kauną tikėdamiesi atsirevančuoti. Nors pirmojo seto pradžia vyko apylygiai 13-13 tačiau Marito komandai pavyko išsiveržti pirmajame sete 17-13 ir laimėti pirmąjį setą rezultatu 25-20.Antrasis setas jau buvo visiškai kitoks Gargždų Amber volley darė daug mažiau klaidų, mažiau klydo paduodami ir puikiai sekėsi užpulti taip išlygindami setų rezultatą 1-1.

Trečiasis setas vėl apsisuko į Kauno komandos pusę nuo pat pradžių pavykstant atsiplėšti nuo varžovų 6-2 / 11-6 / 18-11 ir taip užtikrintai laimėdami setą 25-16  išsiveržė į priekį rezultatu 2-1.Taigi ketvirtajame sete sprendėsi ar teks žaisti 5-jį setą ar Kauniečiai uždarys šitas varžybas ketvirtajame sete. Viso seto metu vyko atkakli kova.Ir iki seto vidurio varžovus skyrė tik keli taškai 16-14 tačiau seto pabaigą geriau sužaidę Marito komanda laimėjo 4-jį setą  rezultatu 25-19 ir taip laimėdami varžybas 3-1.

 

Po varžybų pakalbintas Gargždų Amber volley komandos žaidėjas nedaugžodžiavo ir trumpai pakomentavo, kad buvo padaryta per daug klaidų, kad laimėti varžybas. O  Marito komandos žaidėjas P.Valaitis sakė: Džiaugiuosi komandos pergale nes dabar reguliariojo sezono finišas ir tie 3 taškai mums buvo labai  svarbūs. Tačiau turime ką pataisyti iki svarbiausių kovų šiandien ,manau silpniausiai atrodė mūsų blokas ir gynyba.

 

Puslapis peržiūrėtas: 4377

Komentarai