Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSMU vs Bellona (0:3)

,,LSMU“ nepasipriešino ,,Bellona“ ekipai

,,LSMU“ nepasipriešino ,,Bellona“ ekipai

Lapkričio 30d. 19:15 val. LSMU VA sporto rūmų salėje įvyko Dailiosios lygos rungtynės. Jėgas surėmė aikštelės šeimininkės ,,LSMU" ir svečių teisėmis atvykusi ,,Bellona" ekipa. Po trijų setų kovos, šiandien pergale džiaugėsi ,,Bellona" - 0:3.

Pirmasis setas prasidėjo lygiomis jėgomis. Seto pradžioje abiejų ekipų merginos darė klaidas paduodamos kamuolius, tačiau tai truko neilgai, nes jos įsižaidė ir ėmė rengti rezultatyvias atakas. Nors vyko kova dėl kiekvieno kamuolio ir vyko apylygis žaidimas, seto metu, vienu ar dviem taškais priekyje buvo ,,Bellona" ekipa. Viešnios rodė gražų komandinį žaidimą - kol Tania Matekonis patogiai kėlė kamuolius, komandos draugės juos vertė lengvais taškais. Setas baigėsi ,,Bellonos" pranašumu - 20:25 (0:1).

Antrojo seto pradžia vienareikšmiškai buvo sėkmingesnė ,,Bellona" ekipai (0:8). Tačiau, ,,LSMU" tinklininkės atsitiesė ir sumažino skirtumą iki dviejų taškų (6:8). Prie pelnytų taškų ypač prisidėjo Jomilė Bytautaitė. Tuomet iki 12-ojo taško vyko lygi kova. Tačiau vėl į priekį ėmė veržtis aikštelės viešnios. Nors jos klydo daugiau kartų nei priešininkės, bet kartu ir rengė daugiau rezultatyvių atakų, kas atsispindėjo ir galutiniame seto rezultate - 21:25 (0:2).

Trečiojo seto pradžioje vėl ekipų jėgos buvo lygios - jei viena komanda išsiverždavo į priekį - kita tuoj pat pasivydavo (11:11). Tačiau taškas po taško į priekį pradėjo eiti ,,Bellona" ekipa. Prie pelnytų taškų šiame sete ypač prisidėjo Vilhelmina Matikonė ir Iveta Sutkutė, kuri statė sienas ir eisavo. Aikštelės viešnios įgavusios pranašumą nebežadėjo nusileisti, todėl setą baigė užtikrinta savo pergale - 17:25 (0:3).

,,Bellonos" kapitonė Tania Matekonis trumpai komentavo, jog džiaugiasi pergale, šiek tiek nejautė savo žaidimo, bet stengėsi dėl pergalės ir nugalėjo, o apie varžoves sakė,kad buvo labai stiprios gynyboje. Taip pat juokavo, jog salė buvo per didelė.

Puslapis peržiūrėtas: 4026

Komentarai