Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KCSM - Tinklo draugai vs Marijampolės Exleasingcar (2:3)

Įtemptoje kovoje ,,Marijampolės Exleasingcar" palaužė ,,KCSM - Tinklo draugus"

Įtemptoje kovoje ,,Marijampolės Exleasingcar" palaužė ,,KCSM - Tinklo draugus"

Balandžio 3d. 18:30 įvyko B lygos atkrintamųjų varžybų pusfinalis. Aikštelėje susitiko ,,KCSM - Tinklo draugai" ir svečiai iš Marijampilės ,,Exleasingcar". Po varginančios ir ilgos kovos pergalę išplėšė ,,Marijampolės Exleasingcar" ekipa, rezultatu - 2:3.

Pirmojo seto pradžios taškai atiteko svečiams iš Marijampolės. Tačiau tai truko neilgai, nes ,,KCSM - Tinklo draugai" nieko nelaukę pasivijo varžovus ir lygino rezultatą (16:16). Abi komandos rodė gražius komandinius žaidimus ir ryžtą laimėti. Setui artėjant prie pabaigos nebuvo galima nuspėti kam atiteks pergalė, tačiau paskutinius taškus pelnė ,,Marijampolės Exleasingcar" ekipa, jie ir džiaugėsi seto pergale. Šiame sete, labiausiai išsiskyrė ir prie pergalės prisidėjo kėlėjas Lukas Urmanavičius ir puolėjas Albertas Grinevičius. Seto baigtis - 24:26 (0:1).

Antrojo seto pradžia buvo palanki abiems ekipoms. Bet neilgai trukus, rungtynių vairą į savo rankas pradėo imti ,,Marijampolės Exleasingcar" vyrai. (9:15). Jie ėjo užtikrintai ir atrodė, kad niekas jų nesustabdys. Tačiau viskas pakrypo kita linkme. ,,KCSM - Tinklo draugai" suėmė save į rankas ir pradėjo rodyti, kas aikštelės šeimininkai. Vaikinai rengė rezultatyvias atakas bei statė sienas. Prie pelnytų taškų labai prisidėjo komandos puolėjas Tomas Vyšniauskas. Setas baigėsi aikštelės šeimininkų pergale, rezultatu - 26:24 (1:1).

Trečiasis setas prasidėjo lygiomis jėgomis. Nuo pat seto pradžios iki pabaigos komandos žaidė apylygiai ir vis lygino rezultatą (7:7; 18:18). Abi ekipos buvo nusiteikusios ryžtingai ir nežadėjo pergalės atiduoti lengvai. Tiek, ,,KCSM - Tinklo draugai", tiek ,,Marijampolės Exleasingcar" rengė rezultatyvias atakas, kurios atnešdavo po tašką į komandų sąskaitą. Ekipos darė vienodą skaičių klaidų, todėl nenuostabu, jog rezultatas iki pat seto pabaigos buvo lygus. Bet visgi, pačioje seto pabaigoje aikštelės šeimininkai susikaupė ir užbaigė setą savo pergale. Rezultatas - 25:21 (2:1).

Ketvirtajame sete iniciatyvos ėmėsi ,,Marijampolės Exleasingcar" vyrai. Lukas Urmanavičius rezultatyviai padavė kamuolius ir jie viena koja išsiveržė į priekį (0:5). Ilgai netrukus, aikštelės šeimininkai, su komandos kapitono Edgaro Čepšio pakartojo scenarijų ir pasivijo varžovus (7:5). Tačiau, ,,KCSM - Tinklo draugams" pritrūko jėgų. Kai aikštelės svečiai ėmė rodyti komandinų žaidimą ir atakuoti, ,,KCSM - Tinklo draugams" sunkiau sakėsi su gynyba, jiems stigo susikaupimo. Tai atsispindėjo seto rezultate. Setas baigėsi svečių pergale, rezultatu - 20:25 (2:2).

Penktajame sete užvirė nuožmiausia kova. Seto pradžia niekuo neišsiskyrė nuo pireš tai buvusių - priekyje buvo tai viena komanda, tai kita. Tačiau setui artėjant prie pabaigos, komandos rezultatą išlygino (12:12) ir nebenorėjo paleisti nei vieno taško. Abi komandos niekaip negalėjo išsiaiškinti kam atiteks pergalė, todėl užvirė žaidimas - taškas į tašką. Salėje tvyrojo įtampa, nes kiekvienas taškas buvo labai svarbus. Tačiau po ilgos ir įtemptos kovos, pergalė atiteko ,,Marijampolės Exleasingcar" ekipai, kuri ir pelnė paskutiniuosius taškus - 23:25 (2:3).

Po varžybų kalbintas ,,Marijampolės Exleasingcar" kapitonas Ramūnas Paškevičius komentavo: ,,Scenarijus pasikartojo, labai smagios varžybos buvo. Po praeitų varžybų varžovams reikėjo labai gerų, smagių rungtynių. Jos ir įvyko tokios. O klaidų darėm visi."

 

Puslapis peržiūrėtas: 7420

Komentarai