Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno TPMC vs LSMU (3:1)

,,TPMC'' pergalė prieš ,,LSMU''

,,TPMC'' pergalė prieš ,,LSMU''

Lapkričio 29 d. 18:30 val. Kauno technikos profesinio mokymo centro salėje įvyko B lygos rungtynės. Sporto salėje susitiko ,,TPMC‘‘ ir svečių teisėmis atvykusi ,,LSMU‘‘ komanda. Po įtemto žaidimo, pergale džiaugėsi ,,TPMC‘‘ komanda, laimėjusi rezultatu 3:1.


Pirmajame sete nuo pat pradžios ,,TPMC‘‘ rodė gražų komandinį žaidimą. Taškus rinko vienas po kito, neleisdami įsitvirtinti svečiams (10:4; 17:10; 20:14). ,,LSMU‘‘ komanda daugiau klydo, nesisekė atlikti sklandžių atakų. Tad pirmąjį setą užtikrintai laimėjo namų komanda – 25:14 (1:0).


Antrame sete ,,LSMU‘‘ ekipa ,,apšilo‘‘ ir bandė atsitiesti po pralaimėto pirmo seto. Komanda taip lengvai nepasidavė, su ,,TPMC‘‘ žaidė taškas į tašką iki seto vidurio. Vis dėl to, ,,LSMU‘‘ žaidėjai ir toliau darė daugybe klaidų, tad įpusėjus setui ,,TPMC‘‘ komanda įsiveržė į priekį. Jonas Lazdauskas patogiai kelė kamuolius, o Eduardas Norkus kartu su Mantu Karpavičiumi atakavo ,,LSMU‘‘ . Rodydami komandinį žaidimą ,,TPMC‘‘ ekipa laimėjo ir antrąjį setą, rezultatu 25:19 (2:0).


Trečiame sete ,,LSMU‘‘ komanda ,,atsigriebė‘‘ už pastaruosius pralaimėtus setus. Išryškėjo komandos lyderiai. Marius Brazauskas atliko visus rezultatyviausius perdavimus, o Martynas Krukis kartu su Dominyku Kaupu rengė puikias atakas ,,TPMC‘‘ komandai. Sutrikusi ,,TPMC‘‘ komanda pasiėmė minutės pertraukėle, tačiau tai nepadėjo. Toliau darytos klaidos virto svečių taškais, o sutvirtėjusi ,,LSMU‘‘ komanda pelnė pergalę. Po mačo pasigirdo ir Laimutės Kupčiūnienės komentaras - ,, Šaunuoliai, prasižaidė‘‘. Setas užbaigtas ,,LSMU‘‘ laimėjimu – 25:21.


Ketvirtame sete, sutvirtėjusi ,,LSMU‘‘ ir nusileisti neketinanti ,,TPMC‘‘ komandos atkakliai kovojo dėl kiekvieno taško (3:5; 15:15; 21:20). Svečiai stengėsi iškovoti ir antrąją pergalę, taip išlygindami rezultatus. Iki seto vidurio komanda nuolat pirmavo, tačiau ,,TPMC‘‘ komandai pasivijus, ,,LSMU‘‘ sunerimo ir pasiėmė pertrauką. Abejose komandose tvyrojo įtampa, nariai vienas kitą drąsino žodžiais: ,,Ramiai ramiai, nosis aukštyn, susiimam‘‘. Nors ,,TPMC‘‘ komanda darė daug klaidų, bet sugebėjo pelnyti nemažai taškų ir įveikti varžovus. Salės šeimininkai džiaugėsi rezultatu – 25:23 (3:1).


,,TPMC‘‘ komandos kapitonas, Eduardas Norkus atsiliepė apie šias rungtynes: ,, Žiauriai gerai, pačios smagiausios rungtynės. Pagaliau gavom varžovą, su kuriuo buvo įdomu žaisti. Varžovai stiprūs, tikrai bus įdomu sužaisti pas juos, jų arenoje‘‘.

Puslapis peržiūrėtas: 4245

Komentarai