Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: BOOOM! vs Pervesk.lt (0:3)

Komanda ,,BOOOM!“ neatsilaikė prieš „Pervesk.lt“ ekipą

Komanda ,,BOOOM!“ neatsilaikė prieš „Pervesk.lt“ ekipą

Gruodžio 10d. 17:30val. Aleksandro Stulginskio universiteto salėje susirungė ,,BOOOM!''(šeimininkai) ir ,,Pervesk.lt''(Svečiai) komandos. Rezultatu (0:3) pergalę šventė ,,Pervesk.lt'' komanda. 

Pirmasis setas prasidėjo komandos "Pervesk.lt" pelnytais dviem taškais. Tačiau ekipa "BOOOM!'' nenusileido ir tuoj iš eilės pelnydama keturis taškus aplenkė priešininkus (5:3). Susitiko apyligės komandos, tad viena kitai nenusileisdavo viso seto metu, tai viena, tai kita komanda pirmauja (12:10; 16:17). Viskas išaiškėjo seto pabaigoje. Komanda "BOOOM!" pradėjo daryti klaidas, o tuo pasinaudojo priešininkai ir šventė pirmojo seto pergalę (21:25).

Antrasis setas prasidėjo kaip ir pirmasis, svečių komandos pelnytais taškais (0:3). Tolimesnis žaidimas vyko apyligiai, taškas į tašką (9:9). Tačiau "BOOOM!" komandai pradėjo nesisekti, nepriimami ir klaidingai mušami kamuoliai. Tuo naudodamasi svečių komanda iš eilės pelnė net septynis taškus (9:16). Viso seto pabaiga buvo "Pervesk.lt" ekipos naudai, komanda tarsi skraidė aikstelėje. Puikus žaidimas gynyboje ir puolime buvo jų šio kėlinio talismanas. Rezultatu (12:25), svečiai džiūgavo.

Trečiasis setas buvo tikra nervų kova. Komandos žaidė ne tik "tinklinio kovą", bet ir stebėjo, kuri greičiau palūš. Tačiau ši taktika nepasiteisino nei vienai ekipai. Komandos taškas į tašką žaidė visą setą (6:8; 9:13; 16:20). Tik seto  pabaigoje išaiškėjo rungtynių nugalėtoja. Rezultatu (23:25) "Pervesk.lt" komanda šventė pergalę prieš "BOOOM!" komandą. 

Po rungtynių kalbinta komandos kapitonė G.Liaudanskienė komentavo "Komanda žaidžia mažai kartu, dėl to nėra susižaidimo. Neatrandam laiko treniruotėms, taip pat psichologinė įtampa, visa tai ir atvedė iki pralaimėjimo"

Puslapis peržiūrėtas: 3963

Komentarai