Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KSM Startas ‒ Tinklo draugai vs KSMS ‒ Heksa (0:3)

KSM ,,Startas“ merginos nusileido ,,KSMS-Heksai“

 KSM ,,Startas“ merginos nusileido ,,KSMS-Heksai“

Lapkričio 10 d. 17:30 val. įvyko moterų ,,Dailioji lyga". Kauno V. Kuprevičiaus progimnazijos sporto salėje susitiko KSM ,,Startas" (šeimininkai) ir ,,KSMS-Heksa" (svečiai). Trumpoje trijų setų kovoje pergalę iškovojo ,,KSMS-Heksa" tinklininkės rezultatu - 0:3.

Pirmojo seto pradžioje geriau sekėsi KSM ,,Startas" merginoms, kol tuo metu aikštelės svečiams sunkiai sekėsi susikaupti ir nusiimti kamuolius (6:2). Tačiau netrukus ,,KSMS-Heksa" suėmė save į rankas, išlygino rezultatą bei pradėjo atkaklią kovą dėl kiekvieno taško. Seto viduryje rezultatas vis dar buvo lygus - 15:15, ir tada ,,KSMS-Heksos" ekipos kapitonė - Marija Brazdauskytė susiėmė ir puolė savo varžoves sėkmingais padavimais, blokuotais mušimais ir rezultatyviomis atakomis. Kad ir nedideliu skirtumu, bet tai padėjo išsiveržti į priekį ir pasiimti pirmojo mačo pergalę. Mačas baigėsi - 23:25 (0:1).

Nuo pat antrojo seto pradžios KSM ,,Startas" atliko tik besivejančių vaidmenį. Aikštelės šeimininkės labai daug klydo, o tuo galėjo naudotis ,,KSMS-Heksa". Svečiai po truputėlį ėmė didinti taškų skirtumą, išsiveržė į priekį ir užbaigė setą savo naudai. Rezultatas - 20:25 (0:2).

Trečiąjį setą šeimininkės pradėjo su didžiuliu užsidegimu (7:4). Nors „KSMS-Heksos“ ryžtas taip pat nebuvo niekur dingęs, šeimininkės buvo pasiryžusios iškovoti bent šio seto pergalę, ir nuolatos stengėsi palaikyti lygų rezultatą. Tiesa, ,,KSMS-Heksa" vilčių revanšui nepaliko. Seto viduryje svečiai spurtavo penkų taškų atkarpa ir šitą pranašumą išlaikė iki pat seto pabaigos. ,,KSMS-Heksa" tinklininkės galėjo džiaugtis rungynių pergale. Seto baigtis - 20:25 (0:3).

Po rungtynių nugalėtojų ekipos ,,KSMS-Heksos" kapitonė Marija Brazdauskytė paklausta kodėl taip sunkiai sekėsi rungtynių pradžioje atsakė - ,,Nesam susižaidusi komanda, bet esu labai nustebusi kiekvienos žaidimu. Išleidom žaisti ir naujokes, kurios padarė labai didelį įspūdį. Džiaugiuosi komanda, džiaugiuosi laimėjimu ir tikiuosi, jog taip bus ir toliau".

Puslapis peržiūrėtas: 4479

Komentarai