Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Startas ‒ Tinklo draugai vs Kėdainių „Laumetris“ (1:3)

,,Laumetrio“ ekipa įveikė ,,Startą“

,,Laumetrio“ ekipa įveikė ,,Startą“

Lapkričio 8d. 19 val. Kauno centro sporto mokykloje įvyko A lygos varžybos. Į kovą stojo aikštelės šeimininkai ,,Startas" ir svečiai iš Kėdainių ,,Laumetris". Po keturių setų kovos pergalę iškovojo ,,Laumetris", rezultatu - 1:3.

Pirmasis setas prasidėjo apylyge kova - jei viena komanda išsiverždavo į priekį - kita tuoj pat pasivydavo (11:11; 13:14). Tačiau toks scenarijus tęsėsi tik iki seto vidurio. Aikštelės šeimininkai - ,,Startas" suėmė save į rankas ir savo gerais padavimais bei rezultatyviomis atakomis išsiveržė į priekį. Vaikinai spurtavo devynių taškų atkarpa ir užbaigė setą savo pranašumu - 25:19 (1:0).

Po pirmojo seto pralaimėjimo, Kėdainių ,,Laumetris" į aikštelę grįžo užsidegę noru laimėti. Jie nieko nelaukdami perėmė varžybų vairą į savo rankas ir rengdami rezultatyvias atakas bei rodydami gražų komandinį žaidimą ėjo priekyje. Šeimininkams sekėsi kiek sunkiau, jie darė daugiau klaidų. Nors jie taip pat rengė rezultatyvias atakas, prie kurių ypač prisidėjo kėlėjas Justas Dumčaitis ir puolėjas Justas Griškevičius, bet visgi iki seto pabaigos ,,Startui" nepavyko priartėti prie priešininkų, todėl seto pergale džiaugėsi svečiai iš Kėdainių - 19:25 (1:1).

Trečiajame sete kartojosi antro seto scenarijus. Kėdainių ,,Laumetris" nieko nelaukdami rengė rezultatyvias atakas, prie kurių ypač prisidėjo puolėjas Mindaugas Lukša. Ekipa ėjo priekyje ir nepaliko ,,Startui" jokio šanso pasivyti juos. Žinoma, šeimininkai nesėdėjo rankų sudėję, tačiau šiandien sėkmė šypsojosi ,,Laumetriui" - 17:25 (1:2).

Ketvirtojo seto pradžioje nei viena komanda nenorėjo nusileisti. Abi ekipos žaidė taškas į tašką (8:7). Tačiau  į priekį ėmė veržtis ,,Laumetris". Kėdainių ekipa buvo ryžtingai nusiteikusi, ir darė viską, jog šiandienos pergalė atitektų būtent jiems. ,,Starto" ekipai sekėsi sunkiau atremti varžovų atakas, tačiau jie nepasidavė ir setui artėjant prie pabaigos jis priartėjo varžovų (19:20). Bet ,,Laumetrio" ekipa nieko nelaukdama pelnė penkis taškus iš eilės ir džiaugėsi mačo pergale - 19:25 (1:3).

Po varžybų kalbintas ,,Laumetrio" kapitonas Taurius Putna komentavo: ,,Per tiek laiko jau susižaidėm kaip komanda, daug treniravomės, mums jau treti metai KTML'e, todėl yra atitinkami ir rezultatai. O varžovai buvo stiprūs, tai matėsi pagal taškus, ypač pirmajame sete kai žaidėm taškas į tašką, bet vėliau vaikinai atsileido, turbūt pritrūko kovingumo ir patirties."

Puslapis peržiūrėtas: 4567

Komentarai