Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Blokada vs Raudondvaris (0:3)

,,Raudondvaris" džiaugėsi pergale prieš ,,Blokadą"

,,Raudondvaris" džiaugėsi pergale prieš ,,Blokadą"

Kovo 3d. 19:30 val., Kauno technikos profesinio mokymo centro sporto salėje įvyko B lygos varžybos. Jėgas surėmė aikštelės šeimininkai ,,Blokada" ir svečių teisėmis atvykęs ,,Raudondvaris". Po įtemptos trijų setų kovos pergale džiaugėsi ,,Raudondvario" ekipa, rezultatu - 0:3.

Pirmasis setas prasidėjo kova - taškas į tašką. Abiems komandoms šių rungtynių pergalė buvo labai svarbi, todėl nei viena komanda nenorėjo taip lengvai pasiduoti. Todėl nuo pat jo pradžios užvirė arši kova. iki seto vidurio rezultatas buvo lygus (13:13), tačiau antrojoje seto pusėje savo jėgą labiau ėmė rodyti aikštelės svečiai - ,,Raudondvaris". Komanda surengė daugiau rezultatyvių atakų nei priešininkai, todėl džiaugėsi pirmojo seto pergale - 20:25 (0:1).

Prasidėjus antrąjam setui savo jėgą iš karto ėmė rodyti ,,Raudondvario" vyrai. (6:10; 10:15). Jie rodė gražų komandinį žaidimą ir nusiteikimą laimėti. Žinoma, ,,Blokada" nenorėjo lengvai pasiduoti, todėl priešinosi ir taip pat rinko taškus, tačiau jiems sekėsi kiek prasčiau nei svečiams. Iki pat seto galo jie nepasivijo savo varžovų ir vėl pergalę atidavė svečiams. Rezultatas - 17:25 (0:2).

Trečiojo seto pradžia buvo panaši kaip ir prieš tai buvusio. Nuo pirmųjų taškų iniciatyvos ėmėsi ,,Raudondvario" ekipa. Jie rengė varžovmas rezultatyvias atakas, kurias jiems buvo sunku atremti (6:13; 10:18; 14:21). Bet visgi, setui artėjant prie pabaigos, ,,Blokados" ekipa susikaupė ir priartėjo prie savo priešininkų ir padidino varžybų įtampą. Užvirė dramatiška kova dėl paskutiniųjų taškų. Jie atiteko aikštelės svečiams. Setas baigėsi ,,Raudondvario" pergale. Rezultatas - 23:25 (0:3).

,,Buvo labai svarbios, lemiamos rungtynės, bet vyrai susikaupė iš paskutinių jėgų ir nugalėjom." - komentavo ,,Raudondvario" kapitonas Evaldas Vėlavičius.

 

Puslapis peržiūrėtas: 6752

Komentarai