Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno TPMC vs Blokada (3:0)

,,TPMC'' pergalė prieš ,,Blokadą''

,,TPMC'' pergalė prieš ,,Blokadą''

Lapkričio 8 d. 18:30 val. Kauno technikos profesinio mokymo centro salėje įvyko vyrų B lygos rungtynės. Susitiko salės šeimininkų „TPMC“ komanda su Kauno „Blokados“ žaidėjais. Po trumpos trijų setų kovos užtikrintai pergalę šventė ,,TPMC‘‘ komanda nugalėjusi svečius iš Kauno rezultatu (3:0).


Pirmasis setas prasidėjo ,,TPMC" komandos iniciatyva (6:2; 10:6). Jie nuo seto pradžios ėmė rodyti savo komandinį žaidimą, veržėsi į priekį. Žinoma, ,,Blokados" komanda nesėdėjo rankų sudėjusi ir taip pat stengėsi dėl kiekvieno taško, tačiau jiems neužteko pastangų. Setas baigėsi šeimininkų pergale – (1:0). Antrajame sete ir toliau šeimininkai rodė savo pranašumą prieš ,,Blokados‘‘ komandą rezultatu - 25:19 (2:0). Trečiajame sete abi komandos kovojo ryžtingai ir iki galo. Tiek viena, tiek kita komanda buvo nusiteikusi atkakliai, abi komandos žaidė taškas į tašką, kol galų gale ,,TPMC‘‘ komanda pelnė lemiamus taškus ir laimėjo trečiąjį setą 26:24 (3:0)

Po varžybų kalbintas komandos kapitonas Eduardas Norkus teigė, kad laimėjimą pelnė stiprių komandos puolėjų dėka. Varžovai buvo stiprūs, kur kas stipresni nei praėjusiais metais, tad rungtynės nebuvo lengvos. ,,Blokados'' komandos atstovas minėjo, kad pirmą kartą žaidė visi kartu, tad jie dar progresuos ir sieks gerų rezultatų!

Puslapis peržiūrėtas: 4239

Komentarai