Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KCSM-Heksa vs La Vita Volley (0:3)

Trečiosiose atkrintamosiose rungtynėse "La Vita Volley" svečiuose sutriuškino "KCSM-Heksa" ekipą

Trečiosiose atkrintamosiose rungtynėse "La Vita Volley" svečiuose sutriuškino "KCSM-Heksa" ekipą

 Balandžio 14d. 17:30val., Vinco Kudirkos vidurinės mokyklos sporto salėje įvyko "Dailiosios" lygos rungtynės. Jėgas surėmė aikštelės šeimininkės - "KCSM-Heksa" ekipa ir svečių teisėmis pasirodžiusios "La Vita Volley" tinklininkės. Po trumpos trijų setų kovos pergalę namo išsivežė svečių ekipa, rezultatu - 3:0 ir tęsia kovą medalių link.

Nuo pat pirmojo seto pradžios iniciatyvos ėmėsi "La Vita Volley" ekipa, kol tuo metu "KCSM-Heksos" tinklininkės į rungtynes žiūrėjo pernelyg atsainiai. Nors aikštelės šeimininkės neleisdavo savo varžovėms pernelyg išsiveržti į priekį, tačiau ir nesistengė jų aplenkti ar bent išlyginti rezultato (5:5; 9:11). Įpusėjus setui "La Vita Volley" "statė sienas", rezultatyviai atakavo, taip dar labiau triuškindamos varžovių ekipą. Mat aikštelės šeimininkės darė labai daug klaidų, o ir sunkiai sekėsi nusiimti kamuolius. Iki pat seto pabaigos šeimininkėms taip ir nepavyko susikoncentruoti į žaidimą, taigi, svečiai pelnytai laimėjo pirmąjį setą rezultatu - 12:25 (0:1).

Antrajame sete "KCSM-Heksa" ekipa dar bandė susiimti. Setą jos pradėjo beveik taškas į tašką, o jam įpusėjus skirtumas dar nebuvo toks didelis - 10:13. "KCSM-Heksos" ekipos žaidėja - S.Šigauskaitė savo netikėtomis atakomis neleido varžovėms įsibėgėti. Tačiau netrukus "La Vita Volley" ekipa ir vėl po truputėlį ėmė kaupti pranašumą. Aikštelės šeimininkės ir vėl prarado susidomėjimą žaidimu. Priešininkių klaidomis vėl naudojosi svečių ekipos tinklininkės. Seto baigtis - 14:25 (0:2).

Trečiasis setas buvo panašus į ankstesnius. "La Vita Volley" ekipa nuo pat pradžių ėmėsi iniciatyvos, žaidė komandinį žaidimą, to pasekoje šeimininkės nesugebėdavo išlyginti rezultato. Taip pat "KCSM-Heksos" komandai taip ir nepavyko sustabdyti puikaus N.Leškienės puolimo, kuri buvo tiesiog nesustabdoma šios dienos rungtynėse. Taigi, "La Vita Volley" ekipos tinklininkės iškovojo paskutiniojo seto ir šio vakaro rungtynių pergalę. Rezultatas - 10:25 (0:3). 

Puslapis peržiūrėtas: 5825

Komentarai