Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Startas ‒ Tinklo draugai vs Alytaus „Dzūkija“ (0:3)

Alytaus ,,Dzūkija“ iškovojo pergalę svečiuose prieš ,,Startas ‒ Tinklo draugai“

Alytaus ,,Dzūkija“ iškovojo pergalę svečiuose prieš ,,Startas ‒ Tinklo draugai“

 Gruodžio 19 d. 19:00 val. Kauno centro sporto mokykloje susitiko A lygos komandos: ,,Startas - Tinklo draugai" (šeimininkai) ir Alytaus ,,Dzūkija" (svečiai). Po trumpos ir įnirtingos kovos pergalė atiteko į svečių rankas, rezultatu - 0:3.

Rungtynų pradžioje iniciatyvos ėmėsi šeimininkų komanda (rez. 4:4; 11:6; 16:9). Tačiau ilgai nelaukę Alytaus ,,Dzūkijos" žaidėjai jiems atsakė spurtu net 7t. atkarpa ir išlygino rezultatą (18:18). Šeimininkų komanda atliko net 3 keitimus, išnaudojo minutines pertraukėlės, bet, visgi, lemiamus taškus pelnė svečių ekipa, rezultatu - 23:25 (0:1).

Antrajame rungtynių sete žaidimo vairą rankose laikė Alytaus ,,Dzūkija" žaidėjai (rez. 3:3; 4:7; 10:12; 11:16). Ir štai, kai ,,Startas - Tinklo draugams"  vos ne išlygino rezultato, svečių komanda pasinaudojo minutine pertraukėlė ir į žaidimo aikštelę išleido L.Petronį. Setą jie ir vėl užbaigė sėkmingai, rezultatu - 22:25 (0:2).

Trečiasis rungtynių setas buvo nenuspėjamas. Nors pradžioje keletu taškų pirmavę šeimininkai pranašumą prarado ir abi komandos konkuravo taškas į tašką (rez. 5:2; 7:5; 11:9; 15:15; 20:20). Seto pabaigoje įtampa vis augo, tačiau ir šįkart lemiamus taškus pelnė pilna entuziazmo ir energijos komanda - Alytaus ,,Dzūkija", rezultatu - 23:25 (0:3).

Po rungtynių nugalėtojų komandos kapitonas Rytis Jakučionis komentavo: ,,Visi džiaugiasi. Rezultatas geras, bet žaidimas - nelabai. Mūsų sudėtis labai laviruoja, kadangi važiuoja žaist tie, kurie gali, tad ką mes turim šiai dienai, tokie ir važiuojam. Bet žinojom, kad norim laimėti, todėl pergalė, kaip visą laiką, yra pergalė."

,,Startas ‒ Tinklo draugai“ komandos atstovas Rokas Markauskas komentavo" ,,Labiausiai trūko priėmimo ir padavimo, kuris buvo blogiausias pirmame sete, o antrame sete tiesiog labai neatsakingai elgėmės. Trečiam sete viskas apylygiai ėjo ėjo, o po to tiesiog nepasisekė. Trūko užsidegimo."

Puslapis peržiūrėtas: 4122

Komentarai