Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Bellona vs La Vita Volley (1:3)

,,La Vita Volley“ pergalė prieš ,,Belloną“

,,La Vita Volley“ pergalė prieš ,,Belloną“

Lapkričio 14d. 19:45 val. Kauno taikomosios dailės mokykloje įvyko Dailiosios lygos rungtynės. Jėgas surėmė aikštelės šeimininkės ,,Bellona" ekipa ir svečių teisėmis atvykusios ,,La Vita Volley". Po įtemptos kovos pergalę iškovojo ,,La Vita Volley" ekipa, rezultatu - 1:3.

Pirmasis setas prasidėjo apylygia kova. Abi ekipos buvo nusiteikusios ryžtingai ir kovojo dėl kiekvieno kamuolio, todėl jei viena komanda išsiverždavo į priekį, kita tuoj pat pasivydavo. Tačiau setui įpusėjus, ,,La Vita Volley" ekipa surengė daugiau rezultatyvių atakų ir išsiveržė į prekį. Viešnių pranašumas buvo vos keli taškai, tačiau to pakako iškovoti seto pergalę - 22:25 (0:1).

Prasidėjus antrajam setui, savo jėgą ėmė rodyti ,,La Vita Volley" ekipa. Jos nieko nelaukdamos rodė komandinį žaidimą. Tuo tarpu priešininkėms sunkiau sekėsi su gynyba, todėl viešnios į priekį išsiveržė dvigubai (7:14). Viskas apsivertė aukštyn kojomis, kai setui artėjant prie pabaigos ,,Bellona" ekipa suėmė save į rankas. Prie ekipos pelnytų taškų ypač prisidėjo jungėja Tania Matekonis, kuri patogiai kėlė kamuolius puolėjai Vilhelmina Matikonė. Šeimininkės išlygino rezultatą (22:22) ir pelnė lemiamus seto taškus - 25:23 (1:1).

Trečiojo seto pradžioje rezultatas buvo lygus (9:9). Tačiau ,,La Vita Volley" ekipa ėmė daryti daugiau klaidų, o tuo naudodamosios varžovės rinko taškus ir didino savo pranašumą (18:11). Sukaupta taškų persvara joms teko džiaugtis neilgai, nes aikštelės viešnios nežadėjo lengvai pasiduoti. Jos spurtavo dešimties taškų atkarpa (20:22) ir nepaleido savojo žaidimo iki pačios seto pabaigos - 21:25 (1:2).

Ketvirtojo seto pradžioje geriau sekėsi ,,La Vita Volley" ekipai. Komandą į priekį vedė rezultatyviai kamuolius kelianti Indrė Gulbinienė, ir juos lengvais taškais verčianti Neringa Leškienė. Tolimesnio žaidimo eigoje, viešnioms atakuoti varžoves nebesisekė taip gerai, nes ,,Bellona" ekipa nenusileido ir rodydamos komandinį žaidimą lygino rezultatą (13:13). Tada pradėjo vykti permainingas žaidimas, į priekį vėl veržėsi ,,La Vita Volley" ekipa, kai tuo tarpu ,,Bellona" merginos ,,mynė" varžovėms ant kulnų. Visgi, sėkmė šiandien labiau šypsojosi viešnioms - 23:25 (1:3).

Po rungtynių ,,La Vita Volley" ekipos vadovė Raminta Lapienė džiaugėsi sunkia komandos pergale ir komentavo: ,,Iš tikrųjų varžovės yra pažįstamos, šiemet subūrė naują komandą, galbūt ir žaidimas šiek tiek žinomas. Aišku mes darėm daug klaidų, tai yra treniruočių trūkumas. O ,,Bellona" ekipos kapitonė paklausta ko šiandien komandai trūko iki pergalės, komentavo: ,,Trūko susižaidimo, čia mūsų komandos pirmas mėnuo kartu, o varžovės šaunuolės, jau susižaidusi komanda, ne pirmus metus kartu." 

 

 

 

Puslapis peržiūrėtas: 4211

Komentarai