Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KSM „Startas“ ‒ Tinklo draugai vs Vitameda (0:3)

„KSM Startas“ namuose turėjo pripažinti „Vitamedos“ ekipos pranašumą

„KSM Startas“ namuose turėjo pripažinti „Vitamedos“ ekipos pranašumą

 Sausio 31d. 19:00 val. Kauno centro sporto mokyklos sporto salėje vyko vyrų "B" lygos rungtynės. Jose susitiko aikštės šeimininkai "KSM Startas - Tinklo draugų" ekipa ir svečių teisėmis atvykę "Vitamedos" tinklininkai. Buvo sužaisti trys setai ir pergalę iškovojo "Vitamedos" komanda, rezultatu - 0:3 (20:25; 18:25; 14:25).

Primajį setą "Vitamedos" komanda pradėjo labai susikaupusi ir lengvai pradėjo rinkti taškus, laimėdami atkarpą 4:1. Jaunieji sporto mokyklos žaidėjai atrodė išsigandę, pasimetę ir niekaip nerado savo žaidimo, kas privedė prie labai daug nereikalingų klaidų. Vitamedos vyrai taip ir iki seto pabaigos neatsipalaidavo ir setą greitai užbaigė, rezultatu - 20:25 (0:1).

Antrajame sete "KSM Startas", gavę iš trenerės pastabų, į aikštelę išėjo labiau susikaupę ir pradėjo lygiaverčiai priešintis "Vitamedos" komandai, vaikinai kovojo dėl kiekvieno taško, tačiau sporto mokyklos žaidėjai vėl pradėjo labai daug klysti, daugelis jų smūgių skrido į užribį arba į tinklą, kas leido "Vitamedai" atsiplėšti. Šeimininkai žaidė protingą tinklinį, mažai klydo ir setą pabaigė rezultatu - 18:25 (0:2).

Trečiasis setas buvo pats greičiausias: "KSM Startas" ekipa dar labiau klydo ir pradėjo vis mažiau kovoti dėl pergalės. Nors sporto mokyklos jaunimas ir stengėsi priešintis "Vitamedai", jie nesugebėjo atlaikyti svečių spaudimo ir šiandien šeimininkams teko pripažinti "Vitameda" komandos pranašumą: pastarieji atliko daugiau rezultatyvių atakų, blokų ir išplėšė pergalė rezultatu - 14:25 (0:3).

Po rungtynių kalbintas "Vitamedos" ekipos žaidėjas D.Baltrušaitis sakė: "Mes galvojome, kad su jaunimu bus rimtesnė kova, bet taip neįvyko. Gera treniruotė. Mes jaučiamės taip patobulėję, tokiame jėgų žydėjyme, kad galime kovoti su aukščiausios A lygos komandomis".

"KSM Startas" trenerė R.Skorupskienė, sakė "Mūsų komandai labai trūksta pasitikėjimo, žaidėjai jaučia baimę, kad jie gali. Labai daug savų klaidų, nepaduodant, nepriėmant". 

Puslapis peržiūrėtas: 4215

Komentarai