Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Nemunas vs KMAIK (1:3)

,,Nemunas" nusileido ,,KMAIK" ekipai

,,Nemunas" nusileido ,,KMAIK" ekipai

Vasario 13d. 18val., Kauno technikos profesinio mokymo centro sporto salėje įvyko C lygos varžybos. Jėgas surėmė aikštelės šeimininkai ,,Nemunas" ir svečių teisėmis atvykusi ,,KMAIK" ekipa. Po keturių setų kovos pergalę iškovojo ,,KMAIK" ekipa, rezultatu 1:3.

Pirmasis setas prasidėjo  aikštelės svečių pranašumu (3:7; 7:11). ,,KMAIK" ekipa nuo pat pradžių pradėjo rodyti savąjį žaidimą ir jo nepaleido iki pat seto pabaigos. Tuo tarpu ,,Nemunas" nesugebėjo susižaisti ir atremti priešininkų atakų. Setas baigėsi devynių taškų skirtumu, ,,KMAIK" ekipos naudai - 16:25 (0:1).

Antrojo seto pradžia buvo panaši kaip ir pirmojo. Pirmuosius taškus pelnė ,,KMAIK" vaikinai (2:6). Tačiau ,,Nemunas" nebepasidavė taip kaip prieš tai. Jie lygino rezultatą (8:8 ; 12:12) ir veržėsi į priekį (16:14). Iki pat seto pabaigos nei viena komanda nenorėjo nusileisti ir žaidė žaidimą - taškas į tašką. Bet visgi, setui artėjant prie pabaigos, sėkmė labiau šypsojosi ,,KMAIK" ekipai, jiems ir atiteko seto pergalė - 25:27 (0:2).

Trečiajame sete ėmė virti nuožmesnė kova. ,,KMAIK" ekipa ir toliau bandė rodyti savo jėgą, o ,,Nemuno" ekipa rado savąjį žaidimą ir atkakliai kovojo dėl kiekvieno taško. Tačiau setui įpusėjant, ,,Nemunas" galutinai ėmė rodyti kas yra aikštelės šeimininkai ir rengė rezultatyvias atakas. Jie nepaleido savo pranašumo iki pat seto pabaigos, todėl jiems ir atiteko pergalė. Rezultatas - 25:16 (1:2).

Ketvirtajame sete vėl vyko arši kova. Abiems komandoms buvo svarbus kiekvienas taškas. Viso žaidimo metu virė apylygė kova, jei viena komanda išsiverždavo į priekį, kita tuoj pat pasivydavo. Prie ,,Nemuno" pelnytų taškų ypač prisidėjo Tomas Miliukas, o prie ,,KMAIK" - Rytis Kerutis ir Marius Jakas. Jie vedė savo komandas į priekį ir rengė rezultatyvias atakas. Iki pat seto pabaigos nebuvo aiškus mačo laimėtojas. O juo tapo ,,KMAIK" ekipa, ketvirtąjį setą užbaigusi dviejų taškų pranašumu - 22:25 (1:3).

Po varžybų kalbintas ,,KMAIK" kapitonas Rytis Kerutis komentavo: ,,Norėjom laimėti, tai ir pasistengėm. Prieš tai vykusias varžybas su ,,Nemunu" pralošėmė, bet šiandien buvom stipresni ir laimėjom."

Puslapis peržiūrėtas: 6884

Komentarai