Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KSM „Startas“ ‒ Tinklo draugai vs LSMU (1:3)

KSM „Startas ‒ Tinklo draugai“ namuose nusileido „LSMU“ ekipai

KSM „Startas ‒ Tinklo draugai“ namuose nusileido „LSMU“ ekipai

 Sausio 16d. 17:30 val. Kauno centro sporto mokyklos sporto salėje įvyko "B" lygos rungtynės. Aikštelėje susitiko šeimininkai - "KSM Startas - Tinklo draugai" ir svečiai - "LSMU". Po keturių setų kovos pergalę iškovojo "LSMU", rezultatu - 1:3 (22:25; 19:25; 25:18; 21:25).

Pirmasis setas prasidėjo apylygėmis jėgomis (9:8). Tada šiek tiek į priekį išsiveržė šeimininkai, tačiau, ,,LSMU" priešininkams neleido per daug atitrūkti (skirtumas buvo ne didesnis nei 4 taškai). Komandos keitėsi tiek rezultatyviomis atakomis, tiek klaidomis. Visgi, svečiams pavyko sumažinti skirtumą, ir seto pabaigoje išsiveržė į priekį, bei laimėjo jį. Seto baigtis - 22:25 (0:1).

Antrajame sete savo pranašumą vienareikšmiškai ėmė rodyti svečiai (7:13; 12:19). Setui įpusėjus, jaunieji sporto mokyklos auklėtiniai suėmė save į rankas, jie rengė pergalingas atakas, statė sienas, o "LSMU" ekipa ėmė dažniau klysti. Tačiau, kad ir kaip stengėsi KSM "Startas - Tinklo draugai" tinklininkai, bet visgi, seto pergalė ir vėl atiteko svečių komandai, rezultatu - 19:25 (0:2).

Trečiajame sete viskas apsivertė aukštyn kojomis, nuo pat pradžių spurtavę ir šios persvaros iki pat seto pabaigos nepaleidę šeimininkai KSM "Startas - Tinklo draugai" tinklininkai vertė klysti savo varžovus, savo ruožtu rinkdami taškus. Ir šiame sete jiems šypsojosi fortūna - setas baigėsi šeimininkų pergale - 25:18 (1:2).

Ketvirtojo seto pradžioje vėl spurtavo "LSMU" tinklininkai, kurie lyg po šalto dušo kilo naujai kovai (2:6). Vaikinai rengė rezultyvias atakas, su kuriomis niekaip nesusitvarkydavo šeimininkai. Kad ir kaip stengėsi atiduoti visas jėgas KSM "Startas - Tinklo draugai" ekipa, šiandienos pergalę šventė, jų varžovai - "LSMU" ekipa. Ketvirtojo seto baigtis ir visų rungtynių baigtis - 21:25 (1:3).

 

Puslapis peržiūrėtas: 3809

Komentarai