Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno kolegija vs Marijampolės Exleasingcar (3:0)

„Marijampolės Exleasingcar“ nepavyko įveikti „Kauno kolegijos“

„Marijampolės Exleasingcar“ nepavyko įveikti „Kauno kolegijos“

Vasario 14 d. 17:15 val. Kauno kolegijoje susitiko B lygos komandos: „Kauno kolegija“ (namai) ir „Marijampolės Exleasingcar“ (svečiai). Po trijų setų pergale džiaugėsi šeimininkai rezultatu 3:0 (25:20, 25:23, 25:22).
 

Pirmojo seto metu jau nuo pat pradžių „Kauno kolegija“ buvo įsiveržusi į priekį (8:3, 13:8). R. Gailiaus paduotus kamuolius komandos draugai sėkmingai vertė taškais (17:13), tačiau marijampoliečiai taip pat gavo progą atakuoti varžovus (19:17). Setui artėjant į pabaigą, kauniečiai spurtavo 5 taškais ir svečiai turėjo pripažinti, jog šį setą laimėjo šeimininkai: 25:20 (1:0).
 

Antrojo seto „Marijampolės Exleasingcar“ neketino taip lengvai atiduoti (5:5). Puldami L. Urmanavičiaus paduodamais kamuoliais, svečiai po truputį užtikrintai tolo nuo „Kauno kolegijos“ (10:18), tačiau neilgam. Šeimininkai spurtavo 6 taškais (16:18), o netrukus ir išlygino rezultatą. Tolimesnei kovai vykstant taškas į tašką, setas buvo baigtas antra šeimininkų pergale, rezultatu 25:23 (2:0).
 

Trečiajame sete marijampoliečiai, rodos, nubudo tik šeimininkams surinkus 11-tąjį tašką (11:1). Šitaip „Kauno kolegijai“ įsiveržti leido komandos kapitonas, J. Laurinavičius, su R. Gailiaus pagalba. „Marijampolės Exleasingcar“ toliau bandant vytis priešininkus (17:10), kauniečiai nenustojo vykdyti sėkmingų atakų (24:14) ir seto baigtis rodės aiški, tačiau svečiai pateikė staigmeną: spurtavo 8 taškais (24:22) ir pasivijo varžovus. Tačiau seto baigtis ant plauko pakibo neilgam – „Kauno kolegija“ pelnė lemiamą tašką ir užbaigė setą rezultatu 25:22 (3:0).
 

Po rungtynių „Marijampolės Exleasingcar“ treneris R. Paškevičius pripažino, kad šįkart „nugalėjo jaunystė“.
 

O „Kauno kolegijos“ kapitonas, J. Laurinavičius gerbiantis priešininkus, kurie „amžiumi vos ne veteranai, tačiau judėjo labai gerai“, teigė, jog „žaidėm susikaupę, truputį gal pabangavom, bet parodėm gerą žaidimą ir tikimės, kad laimėsim ir toliau“.
 

Puslapis peržiūrėtas: 6866

Komentarai