Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: BOOOM! vs Dainava (2:3)

,,Booom'' pralaimėjimas prieš ,,Dainavos'' komandą.

,,Booom'' pralaimėjimas  prieš ,,Dainavos'' komandą.

 Gruodžio 17d. 17:30 val. Aleksandro Stulginskio Universiteto salėje įvyko ,,Žaliųjų'' D lygos rungtynės. Aikštelėje susirungė ,,Booom'' ir ,,Dainavos'' komandos. Po penkių setų kovos, pergalę iškovojo ,,Dainavos'' ekipa, rezultatu - (2:3)
Pirmojo seto pradžioje abi komandos stengėsi „įsivažiuoti“ kuo greičiau į žaidimą, bet ,,Booom'' komandos daromos klaidos leido išsiveržti ,,Dainavos'' komandai į priekį (1:4) (6:8). Šeimininkai neketindami nusileisti išlygino rezultatą (9:9). Tačiau neapsieita ir be svečių klaidų, kuriomis ,,Booom‘‘ komanda pasinaudojo ir be gailesčio triuškino ,,Dainavos'' komanda, savo jėgomis pelnė vos keletą taškų. Galiausiai setas užbaigtas (25:13) šeimininku naudai.
Antrajame sete iniciatyvos ėmėsi ,,Dainava‘‘ (5:11 ). ,,Booom‘‘ komanda neatlaikiusiu ,,Dainavos‘‘ atakų pasiėmė pertrauką. Po jos bandė vytis priešininkus (7:15), (12:18), (16:20). ,,Dainava‘‘ nesileido taip lengvai pralenkiama ir kovojo dėl kiekvieno taško. Taip pergalę iškovojo ,,Dainavos‘‘ ekipa, rezultatu (20:25)
Trečiasis setas buvo atkakliausias. Abi komandos neketino pasiduoti. Vyko žaidimas taškas į tašką, o ekipos rodė ką sugeba geriausiai. Iki pačios seto pabaigos nebuvo galima nuspėti kam atiteks rungtynių pergalė, tačiau paskutinius taškus pelnė ,,Dainavos‘‘ komanda. Jie džiaugėsi pergale rezultatu- (22:25)
Po trečiojo seto ,,Dainavos‘‘ komandos pergalės , šeimininkai į ketvirtą setą grįžo susikaupę ir diktavo savo sąlygas. (7:5), (18:12). Ėmė rengti rezultatyvias atakas  V.Bukaitis. Žinoma, ,,Dainavos‘‘ ekipa nesėdėjo rankų sudėjusi, tačiau pritrūko palankių atakų. O šeimininkai iki seto pabaigos nepaleido pranašumo ir užbaigė savo pergalę – (25:22)
Penktajame sete tai viena tiek kita komanda rinko taškus. Tačiau ,,Dainavos‘‘ komanda įsiveržėį priekį. ,, Booom‘‘ liko išsiblaškiusi ir kamuoliai tiesiog krito iš rankų. Pasiimtos dvi minutės pertraukos nedavė jokių geresnių rezultatų šeimininkų komandai. Tuo metu paskutinius taškus pelnė G.Jarmalavičius ir į aikštelę grįžęs D.Lenkus. Rungtines užsibaigė (8:15) 2:3
Po rungtynių ,,Booom‘‘ komandos narys I.Kalinauskas komentavo: ,, Mes buvome stipresni, bet prisivėlėme daug klaidų “ . ,,Dainavos‘‘ komandos narys  E.Spitrys teigė : ,, Buvome lygiavertės komandos tik mes geriau prisiėmeme kamuolius, nei priešininkai todėl ir laimėjome‘‘

Puslapis peržiūrėtas: 4169

Komentarai