Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno SRC vs SMK Vikingai (3:0)

"Kauno SRC" nugalėjo "SMK Vikingai" (VIDEO)

 Gruodžio 17d. Kauno SRC sporto salėje įvyko KTML C lygos rungtynės, kur susitiko šeimininkai "Kauno SRC" ir svečiai "SMK Vikingai". Po trijų setų pergalę iškovojo šeimininkai rezultatu 3:0 (25:23; 25:18; 25:19).

Pirmas setas prasidėjo "SMK Vikingai" padavimu, bet pirmieji savo taškų sąskaitą atsidarė šeimininkai 6:1. Gerai susižaidę "Kauno SRC" žaidėjai tempo nemažino ir setui įpusėjus buvo priekyje 17:10. Seto pabaigoje svečiai susiėmė ir sumažino skitumą - 24:23, tačiau šeimininkai savo pranašumą įrodė ir laimėjo šį setą 25:23.

Antrame sete dominavo "Kauno SRC". Jie vėl įsiveržė į priekį 11:3. Šiame sete šeimininkai nebeatsipalaidavo ir išlaikė solidų pranašumą iki seto pabaigos. Nors komandos klydo tiek pat kartų ( po 10), tačiau geras susižaidimas ir atletiškumas šeimininkams leido žaisti geriau. Po seto 25:18.

Trečias setas buvo lemiamas. "SMK Vikingai" šį kartą setą pradėjo geriau ir vienu metu buvo priekyje 6:9. Bet netrukus jie prarado pranašumą ir iniciatyvą perėmę šeimininkai rezultatą persvėrė 17:12. Svečiams šiame sete koją kišo jų klaidos, kurių jie padarė 12. Tuo metu "Kauno SRC" puikiai sužaidė ginyboj, atliko 3 rezultatyvius blokus ir laimėjo šį setą 25:19.

Po rungtynių nugalėtojų trenerė sakė: "Na rungtynės buvo įtemptos, nes du buvo traumuoti, tai sužaidėm ne taip kaip norėjom, bet rezultatu patenkinti."

Šiose varžybose naudingiausias buvo Jonas Lazdauskas surinkęs 21 naudingumo balą, o rezultatyviausias buvo Eduardas Norkus.

Rungtynių video. I setas.

Rungtynių video. II setas.

Puslapis peržiūrėtas: 12445

Komentarai