Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: La Vita Volley vs KTU (1:3)

„La Vita Volley“ namuose turėjo pripažinti „KTU“ pranašumą

„La Vita Volley“ namuose turėjo pripažinti „KTU“ pranašumą

 Sausio 24d. 18:45 val. RIO Arenos sporto salėje įvyko "Dailiosios lygos" lygos rungtynės. Aikštelėje susitiko šeimininkės - "La Vita Volley" ir svečių teisėmis atvykusios - "KTU" tinklininkės. Po keturių setų kovos pergalę iškovojo "KTU", rezultatu - 1:3 (13:25; 18:25; 25:15; 22:25).

Pirmasis setas prasidėjo visišku "KTU" ekipos dominavimu aikštelėje (4:12). Merginos puikiai atakavo prie tinklo, nepalikdamos jokių vilčių savo varžovėms. Nesustabdomas M.Lokytės ir L.Dailidės duetas, tiesiog varė į neviltį šeimininkių ekipą. Minutinės pertraukėle "La Vita Volley" ekipa bandė stabdyti įsisiautėjusias priešininkes, tačiau tai nedavė jokių vaisių ir pirmąjį setą galingai nugalėjo "KTU" ekipa, rezultatu - 13:25 (0:1).

Antrajame sete savo pranašumą vienareikšmiškai toliau rodė svečių ekipa (3:8; 11:19). Setui įpusėjus, šeimininkės suėmė save į rankas, jos rengė pergalingas atakas, statė sienas, o "KTU" ekipa ėmė dažniau klysti. Tačiau, kad ir kaip stengėsi "La Vita Volley" ekipos tinklininkės, bet visgi, seto pergalė ir vėl atiteko "KTU" komandai, rezultatu - 18:25 (0:2).

Trečiajame sete viskas apsivertė aukštyn kojomis, nuo pat pradžių spurtavusios ir šios persvaros iki pat seto pabaigos nepaleidusios šeimininkės "La Vita Volley" tinklininkės, vertė klysti savo varžoves, savo ruožtu rinkdamos taškus. Ir šiame sete joms šypsojosi fortūna - setas baigėsi šeimininkių pergale - 25:15 (1:2).

Ketvirtojo seto pradžioje vėl spurtavo "KTU" tinklininkės, kurios lyg po šalto dušo kilo naujai kovai (5:11). Merginos rengė rezultyvias atakas, su kuriomis niekaip nesusitvarkydavo šeimininkės. Kad ir kaip stengėsi atiduoti visas jėgas "La Vita Volley" ekipa, šiandienos pergalę šventė, jų varžovės - "KTU" ekipa. Ketvirtojo seto baigtis ir visų rungtynių baigtis - 22:25 (1:3).

Puslapis peržiūrėtas: 3610

Komentarai