Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Vitameda vs Blokada (3:0)

,,Vitamedos'' pergalė prieš ,,Blokados'' ekipą

,,Vitamedos'' pergalė prieš ,,Blokados'' ekipą

Gruodžio 13 d. 18:30 val. RIO Arenos salėje įvyko B lygos rungtynės. Susitiko aikštelės šeimininkai ,,Vitameda" ir svečių teisėmis atvykusi ,,Blokada". Po trijų setų kovos, pergalę iškovojo ,,Vitameda" - 3:0.


Pirmame sete taškus savo naudai ėmė rinkti ,,Blokados‘‘ komanda. Nors svečiai darė daugiau klaidų, bet tuo pačiu metu ir rezultatyviai atakavo, taip rinkdami taškus. Visa tai tęsėsi iki seto vidurio, kol ,,Vitamedos‘‘ žaidėjai nesurengė atakų, kuriomis šiek tiek sutrikdė priešininkų komandą. Salės šeimininkai naudojosi ,,Blokados‘‘ darytomis klaidomis ir tolo nuo priešininkų. Įgytą pranašumą ,,Vitamedos‘‘ komanda išlaikė iki pat kėlinio pabaigos, kurį ir užbaigė rezultatu – 25:21 (1:0).


Antrame sete startavo ,,Vitamedos‘‘ ekipa. Žaidėjai ,,statydami sienas‘‘ bei taikliais smūgiais gynėsi nuo varžovų. Nors ,,Blokados" ekipa irgi nenusileido, atakavo šeimininkus, tačiau persistengdavo – kamuolys skriedavo į užribį. Visgi, daromos klaidos jiems pakišo koją, o aikštelės šeimininkai džiaugėsi iškovoję dar vieną žaidimą. Kėlinys baigėsi rezultatu – 25:22 (2:0).


Trečiame sete abi komandos žaidė taškas į tašką. Nuolatinė įtampa tvyrojo iki pat žaidimo pabaigos (rez. 6:5; 15:15; 21:22). ,,Blokados‘‘ darytos klaidos ir vėl varžovus ,,stūmė‘‘ į priekį. Galiausiai, ,,Vitamedos‘‘ užsispyrimas jiems iškovojo pergalę – 25:22 (3:0).


,,Vitamedos‘‘ komandos treneris Kęstutis Jucius dalinosi nuomone apie įvykusias varžybas: ,,Viskas buvo šaunu, neturėjome šiandien kėlėjo, tai visi labai stengėsi. Labai gerai sužaidėme gynyboje. Nebuvo komandos vadovo, tai visi turėjo padirbėti dėl to. Taigi, ruošiamės šventėms, pasikėlėme nuotaiką prieš šventes‘‘.


,,Blokados‘‘ žaidėjai paliko trumpą ir komandos žaidimą apibendrinantį komentarą: ,,Mušėme per stipriai į sienas. Buvome per daug nesusikaupę, vyravo chaosas.‘‘

Puslapis peržiūrėtas: 3872

Komentarai