Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno TPMC vs Dobilas (3:1)

Nuožmioje kovoje ,,Kauno TPMC“ pergalė prieš Jonavos ,,Dobilą“

Nuožmioje kovoje ,,Kauno TPMC“ pergalė prieš Jonavos ,,Dobilą“

Gruodžio 20d. 20:15 val. Kauno technikos profesinio mokymo centre įvyko B lygos rungtynės ir aikštelėje susitiko ,,Kauno TPMC" ekipa (šeimininkai) ir ,,Dobilas" (svečiai). Po gražios ir nuožmios kovos, pergalę iškovojo ,,Kauno TPMC" vaikinai - 3:1.

Pirmojo seto pradžioje taškus rinko ,,Dobilas" (0:6). Tada svečiai padarė pirmąją klaidą, tuo pasinaudoję varžovai priartėjo prie jų (6:8). Bet svečiai iš Jonavos buvo nusiteikę ryžtingai ir rodydami gražų komandinį žaidimą, prie kurio ypač prisidėjo puolėjai Mėrūnas Savickas ir Olegas Pentiochinas. Tuo tarpu ,,Kauno TPMC" vaikinai ėmė dažniau klysti, sunkiau sekėsi priimti kamuolius, bet komandą savo taikliais ir stipriais mušimais gelbėjo Gytis Tuska. Tačiau to nepakako, nes ,,Dobilas" neprarado savojo žaidimo iki pat seto pabaigos - 19:25 (0:1).

Antrajame sete vyko kova taškas į tašką. Abi ekipos rodė gražią kovą ir strateguotus žaidimus. Tik seto pabaigoje, geriau sekėsi aikštelės šeimininkams. Jie labiau susikaupė, rengė daugiau pergalingų atakų, kurias buvo sunku atrempti varžovams. ,,Kauno TPMC" vaikinai užsispyrusiai kovojo ir nežadėjo lengvai pasiduoti, todėl išlygino rezultatą ir iškovojo antrojo seto pergalę - 25:20 (1:1).

Trečiojo seto pradžia buvo triuškinanti ,,Dobilas" ekipai (16:4). Aikštelės šeimininkai nieko nelaukdami atakavo ir veržėsi į priekį. ,,Dobilas" taip pat nesėdėjo rankų sudėjęs, tačiau dėl varžovų statomų sienų, jų rengiamos atakos nevirsdavo taškais. Taip pat, ,,Dobilui" sekėsi sunkiau kamuolių priėmime, tai ir atsispindėjo rezultate. Setą nugalėjo ,,Kauno TPMC" vaikinai - 25:15 (2:0).

Trečiajame sete vėl vyko atkakli kova. Nors pradžioje į priekį išsiveržė ,,Kauno TPMC" komanda (9:6), tačiau vėliau buvo kova taškas į tašką. Komandos neklydo, tik keitėsi rezultatyviomis atakomis. Kai setas jau artėjo link pabaigos, rezultatas buvo lygus (17:17). Komandos ėmė minutines pertraukėles ir strategavo savuosius žaidimus, tačiau ,,Kauno TPMC" komanda su puolėju Justu Bieliausku priešakyje, savo taikliais mušimais ir statomis sienomis, neleido varžovams įsiveržti į priekį. Mačas baigėsi aikštelės šeimininkų pergale - 25:23 (3:1).

,,Kauno TPMC" trenerė Laimutė Kupčiūnienė teigė: ,,Varžybos buvo labai įtemptos, Jonavos komanda kaip visada stengėsi parodyti savo meistriškumą. Na, o šiandien mes labai stengėmės ir mums pasisekė." ,,Dobilas" kapitonas Mėrūnas Savickas taip pat komentavo: ,,Šiandien mums pritrūko geresnio kamuolio priėmimo. Mes turime vieną pralaimėjimą, kas buvo pradžioj sezono, tai čia nieko nereiškia. Na, o varžovai stiprūs, šaunuoliai, eis toli. Tikiuos mes irgi ir susitiksim finale."

 

Puslapis peržiūrėtas: 3922

Komentarai