Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Sporto fėja vs KMAIK (3:1)

,,KMAIK" nepavyko pasipriešinti ,,Sporto fėjai"

,,KMAIK" nepavyko pasipriešinti ,,Sporto fėjai"

 Kovo 1 d. 18:30 val. įvyko C lygos rungtynės. Kauno technikos profesinio mokymo centro sporto salėje susitiko ,,Sporto fėja" (šeimininkai) ir ,,KMAIK" (svečiai). Po dramatiškos keturių setų kovos pergale galėjo džiaugtis ,,Sporto fėja" rezultatu - 3:1.

Pirmasis setas prasidėjo apylyge kova (5:5). Kiek vėliau ,,KMAIK" ekipa žaidimą peremė į savo rankas - spurtavo, ir įgavo net penkių taškų pranašumą. Tačiau ,,Sporto fėjos" žaidėjas nutraukė nesėkmių seriją. Komandos puolėjas - Kęstutis Ranšys sėkmingų padavimų pagalba rinko ,,eisus" bei išlygino rezultatą - 13:13. Nors setui einant į pabaigą ,,KMAIK" pavyko įgauti poros taškų pranašumą, tai truko neilgai. Aikštelės svečiai susiemė ir sėkmingai užbaigė setą, nors ir nežymia persvara - 26:24 (1:0).

Antrasis setas prasidėjo ,,Sporto fėjos" iniciatyva. Šeimininkų komandos puolėjas - Edgaras Beržinskas nuo pat pirmųjų seto taškų, blokuotų mušimų ir rezultatyvių atakų dėka, ėmė triuškinti savo priešininkus (8:3). Nors viso mačo metu ,,KMAIK" ekipa atliko tik besivejančių vaidmenį (12:8; 17:11), seto pabaigoje vaikinams pavyko pasivyti varžovus ir išlyginti rezultatą - 21:21. Bet kelios padarytos klaidos nusiimant kamuolį svečiams ir vėl kainavo antrojo seto pralaimėjimą. Setas baigėsi rezultatu - 25:23 (2:0).

Trečiajame sete viskas apsivertė aukštyn kojomis. Mačo pradžioje ,,KMAIK" ekipa peremė žaidimą į savo rankas, kai tuo metu aikštelės šeimininkai buvo visiškai pasimete. Tačiau netrukus ,,Sporto fėja" sugebėjo išlyginti rezultatą ir pradėti kovą - taškas į tašką (11:11; 14:14; 17:17). Nors ,,Sporto fėja" tikėjosi, jog ir vėl pavyks pačią paskutinę minutę išlošti seto pergalę, bet ,,KMAIK" ekipa nustebino. Aikštelės svečių komandos puolėjai - Rytis Kerutis bei Marius Jakas ėmė atakuoti, aplenkė savo varžovus ir pasiemė trečiojo seto pergalę,taip suintriguodami rungtynes. Mačo baigtis - 22:25 (2:1).

Ketvirtajame sete ,,KMAIK" vaikinai buvo lyg nesavi. Po trečiojo seto pergalės svečiai, kaip tik turėjo rodyti dar didesnį norą laimėti, tačiau visas ketvirtasis setas buvo visiškai nerezultatyvus jiems. Tuo metu ,,Sporto fėja" greitai keliavo pergalės link. ,,KMAIK" pasipriešinti nebepavyko. Ketvirtąjį setą bei šio vakaro rungtynes laimėjo šeimininkai rezultatu - 25:11 (3:1).

Po rungtynių nugalėtojų komandos,,Sporto fėja" kapitonas - Esmiraldas Sliežauskas komentavo, jog labai džiaugiasi pergale ir dėkoja varžovams už gražią kovą.

Puslapis peržiūrėtas: 6989

Komentarai