Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KTU vs LSMU (3:0)

KTU komanda ‒ KTML „Dailiosios“ lygos ČEMPIONĖ!

KTU komanda ‒ KTML „Dailiosios“ lygos ČEMPIONĖ!

Gegužės 15 dieną, 20.30 val. Lietuvos sporto universiteto salėje vyko KTML "Dailiosios" lygos finalinės varžybos. Finale susitiko KTU ir LSMU ekipos.

Rungtynės prasidėjo labai energingu LSMU komandos žaidimu. KTML finale pirmą kartą žaidžiančias merginas palaikė gausiai salėje susirinkę komandos gerbėjai. Geras puolimas su gera gynyba leido pirmauti rezultatu 8:4, 13:10, 15:12 ir 19:16. Tačiau KTU komanda jau ne pirmus metus žaidžia KTML finaluose ir yra buvusi įvairiose situacijose bei žino, kad tinklinyje svarbiausios setų pabaigos ir paskutiniai taškai. Viso seto metu atsilikinėjusios KTU žaidėjos išlygino rezultatą 20:20 ir seto pabaigos reginys buvo vertas finalo. Žaidžiant taškas į tašką šaltesni buvo KTU komandos nervai ir laimėtas setas 26:24.

Antrasis setas vyko labai atkakliai nuo pat pradžios, pirmaujanti komanda nuolat keitėsi ir rungtynės galėjo pakrypti bet kuria linkme. LSMU ekipa kontroliavo seto eigą antroje seto pusėje pirmaudama 19:16, 22:19 ir 23:21. Tačiau KTU ekipa įjungė aukštesnę pavarą gynyboje kas leido joms išlyginti rezultatą ir persverti jį savo naudai bei laimėti setą rezultatu 25:23.

Po labai geros kovos pirmuosiuose setuose, trečiajame sete LSMU ekipa rungtynėse atsilikinėdama 0:2 atrodė silpniau. Vien geros gynybos nevisada užtenka, reikia rinkti taškus puolime, kurių šiame sete pavyko surinkti tik 10. KTU komanda atrodė turinti daugiau puolimo arsenalo, dažnai traukdavo kamuolius gynyboje, blokavo kamuolius ir apsunkino gyvenimą varžovėms stipriais padavimais. Rezultatu 25:21 KTU laimėjo setą, sudėtingas rungtynes laimėjo rezultatu 3:0 ir švytėjo laimėjusios aukso medalius.

Geriausia finalo žaidėja pripažinta KTU komandoje labai efektyviai rungtyniavusi Laura Dailidė.

Puslapis peržiūrėtas: 7999

Komentarai