Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno „Marito“ vs Klaipėdos universitetas (3:0)

Kauno “Marito“ šventė užtikrintą pergalę prieš Klaipėdos universitetą.

Kauno “Marito“ šventė užtikrintą pergalę prieš Klaipėdos universitetą.

Lapkričio 24d. 12:00val. VDU sporto salėje įvyko „TOP Sport““ Lietuvos vyrų tinklinio čempionato I lygos rungtynės tarp aikštės šeimininkų Kauno „Marito“ ir svečių Klaipėdos universiteto. Užtikrintą pergalę po trijų setų kovos šventė Kauno “Marito“ komanda.

Nuo rungtynių pradžios iniciatyvą į savo rankas perėmė aikštelės šeimininkai “Marito“ tinklininkai (11:5). Viso seto metu situaciją kontroliavę šeimininkai neprisileido varžovų per arčiau, kaip 4 taškus ir laimėjo pirmąjį susitikimo setą rezultatu (25:18).

Antroje rungtynių dalyje Kauno “Marito“ nemažino apsukų ir netruko ir vėl susikrauti didelio pranašumo (15:4). Antroji seto pusė buvo tik formalumus ir aikštelės šeimininkai užtikrintai laimėjo ir antrąjį rungtynių setą (25:10).

Trečiojo seto pradžioje į priekį šį sykį jau išsiveržė svečiai Klaipėdos universitetas (6:8). Tačiau 11:3 spurtą atlikę aikštelės šeimininkai perėmė seto kontrolę (17:11) ir laimėjo ir trečiąjį rungtynių setą (25:17), taip švęsdami jau trečiąją pergalę „Top Sport“ Lietuvos vyrų tinklinio čempionato I lygoje iš tiek pat galimų.

Po rungtynių kalbintas “Marito“ treneris Voldemaras Lauraitis džiaugėsi iškovota dar viena pergalę:

Kas lėmė tokią užtikrintą pergalę?

Nuogąstavau, kad šiandien iš ryto bus labai sunku žaisti, kadangi vakar žaidėm sunkų penkių setų susitikimą. Tačiau vyrai atsipalaidavo, sužaidė pagal savo galimybes, taip ramiai užtikrintai. Manau, jog šiandien nugalėjo meistriškumas.

Tuo tarpu Klaipėdos universiteto trenerės Oksanos Jolkinos mintys buvo tokios:

Kodėl šiandien patirtas, toks skaudus pralaimėjimas?

Visų pirma, mums trūksta patirties, pas mus pasikeitė 5 žaidėjai lyginant su praeitais metais. Pasikeitė mūsų pagrindinis kėlėjas, jaučiasi, kad komanda dar tik kelios rungtynės kartu.

Antra, komandai trūksta emocinio lyderio, kuris užvestų komandą sunkiais momentais, ją pažadintų, kuris aplink save suburtų visa komandą skatintų, kautis iki galo.

Kokie lūkesčiai ir tikslai šį sezoną?

Manau, jog vis tiek svarbiausia yra sezono pabaiga ir kaip būsim pasiruošę jai. Pavyzdžiui pernai reguliariam sezone likom pirmi, tačiau atkrintamosiuose likom be medalių ir užėmėme ketvirtą vietą. Tikiuosi, kad šiemet viskas bus atvirkščiai, po sunkesnės sezono pradžios lauks gera sezono pabaiga. 

Puslapis peržiūrėtas: 3359

Komentarai