Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kelmės TK „Spartakas“ vs Vitameda (1:3)

„Vitameda“ ‒ Rudens „Sportturas“ Taurės tinklinio turnyro 2022 metų čempionai.

„Vitameda“ ‒ Rudens „Sportturas“ Taurės tinklinio turnyro 2022 metų čempionai.

Šiandien, Lapkričio 3 d., Krevės pr. 114, Rudens "Sportturas" Taurės tinklinio turnyro finale susitiko Kelmės TK "Spartakas" ir Vitameda. 

Po keturių setų įtemptos kovos pergalę šventė "Vitameda" tinklininkai, rezultatu 1:3 (25:14, 19:25, 21:25, 14:25).

Pirmasis setas nieko gero nežadėjo būsimiems čempionams, nes po lygios pradžios vėliau "Vitamedos" tinklininkai krito į duobę ir iš jos jau nebeišsikapstė, to priežastis buvo kai prie padavimo linijos atsistojo pernai metų "Vitamedos", o šiemet jau Kelmės TK "Spartakas" tinklininkas Vilius Aleksandravičius. Jo klastingi planeriai tapo neįkandama mįsle buvusiems bendraklubiams. Atlikęs sėkmingą 10-ties padavimų atkarpą nuvedė savo komandą į pirmojo seto pergalę 25:14

Antrame sete "Vitamedos" vyrukai susiėmė ir jau jie demonstravo geresnį žaidimą bei išlygino setų rezultatą.

Trečiame sete vėl vyko atkakli kova kaip po kiekvieno taško komandų žaidėjai sprogo emocijomis. Tačiau "Vitameda" pagavusi žaidimo tempą toliau išlaikė viską savo rankose ir sėkmingai iškovojo pergalę trečiame sete.

Ketvirtame sete nors ir labai stengėsi kelmiškiai atstatyti pusiausvyrą, tačiau jų varžovai buvo nenusiteikę žygiuoti į penktą setą ir užtikrintai nukeliavo iki pat finišo ir iškovojo pirmąjį šio sezono trofėjų.

Po rungtynių pakalbintas buvo "Vitameda" komandos kapitonas - Raimundas Pocius

Sveikiname laimėjus varžybas ir iškovojus pirmą vietą, kokie komentarai apie varžybas?

Mes laimėjom, labai džiaugiuosi savo komanda, sužaidėme gerai ir parodėme, kodėl lentelėje buvome pirmi. Labai džiaugiuosi pergale, sužaidėme savo kol kas geriausias varžybas. Dėkojame varžovams už kovą, jie parodė, kad su jais nebus lengvos kovos, po pirmo seto kažkiek persigandom, bet grįžome į varžybas su trenksmu. Negalėčiau išskirti, kažkokio žaidėjo, dėl kurio mes laimėjome, tai buvo visos komandos darbas ir mūsų suoliuko palaikymas dar labiau padėjo mums ir įstengėme laimėti. Ačiū varžovams dar kartą ir lauksime kitų susitikimų Vyrų tinklinio lygoje.

Geriausias finalo žaidėjas išrinktas Martynas Krukis (Vitameda)

 

Puslapis peržiūrėtas: 1887

Komentarai