Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Lietuvos sporto universitetas vs Vytauto Didžiojo universitetas (0:3)

Vytauto Didžiojo universitetas liko vienintelė komanda dar nepatyrusi pralaimėjimo.

Vytauto Didžiojo universitetas liko vienintelė komanda dar nepatyrusi pralaimėjimo.

Šiandien, Kovo 7 d., NSTL moterų lygoje susitiko Lietuvos sporto universitetas (LSU) ir Vytauto Didžiojo universitetas (VDU). Po trijų setų kovos pergalę šventė svečios, rezultatu 0:3 (7:25, 18:25, 13:25).

Pirmasis setas prasidėjo VDU aikštelės dominavimu, jos viską sėkmingiau darė ir atitrūko nuo varžovių 4:15. Iki seto pabaigos toliau sėkmingomis atakomis didino savo pranašumą ir setas baigėsi 7:25.

Antrasis setas prasidėjo kvoa dėl kiekvieno taško. Komandos keitėsi rezultatyviomis atakos ir iki seto vidurio buvo sunku pasakyti, kas laimės setą 17:17. Tada VDU tinklininkės spurtavo atkarpa 1:8 ir iškovojo antrojo seto pergalę, rezultatu 18:25.

Trečiajame sete, jau nuo seto pradžios VDu išsiveržė į priekį, Vis toldama nuo LSU ekipos ir nepalikdamos vilčių sugrįšti į kovą. Svečios toliau rezultatyviai puldamos tolo nuo varžovių ir šventė trečio seto pergalę, rezultatu 13:25.

po rungtynių pakalbinta VDU komandos kelėja - Karolina Pravdinskaitė.

Sveikiname su pergale, kokie komentarai apie rungtynes?

Džiaugiames iškovota pergale ir kad liekam vienintelė komanda, kuri dar nepralaimėjo. Su LSU savaitės laikotarpyje žaidėme jau du kartus, nutuokėme, ko galime tikėtis ir buvome pasiruošusios šitom rungtynėm. Džiugu, kad įgyvendinome tai ir iškovojome taip reikalingą pergalę, tikimės, kad rytoj irgi švęsime pergalę ir baigsime reguliarųjį sezoną be pralaimėjimų ir eisim į atkrintamasias su motyvacija laimėti.

Puslapis peržiūrėtas: 2791

Komentarai