Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Nutpa vs Sporto fėja & Korys (3:2)

Po permainingos 5 setų kovos pranašumą įrodę „Nutpa“ pergalingai pradėjo MIX lygos sezoną.

Po permainingos 5 setų kovos pranašumą įrodę „Nutpa“ pergalingai pradėjo MIX lygos sezoną.

Lapkričio 13d. 19:00val. Kauno technikos profesinio mokymo centre pirmąsias rungtynes MIX lygoje sužaidė aikštelės šeimininkų „Nutpa“ ir svečių „Sporto fėja & Korys“ komandos. Rungtynes po įtemptos penkių setų kovos laimėjo ir pergalingai sezoną pradėjo aikštelės šeimininkai „Nutpa“.

Pirmąsias sezono rungtynes sėkmingiau pradėjo „Sporto fėja & Korys“ (4:7), svečiai išlaikė persvarą ir setui įsibėgėjus (12:16), bei galingai finišavę užtikrintai laimėjo pirmąjį sezono setą (16:25).

Antrojoje rungtynių dalyje analogiškai pirmajam rungtynių setui geriau startavo „Sporto fėja & Korys“ (4:10), kurie seto eigoje išsaugojo anksti susikrautą pranašumą (7:12). Tačiau tuomet aikštelės šeimininkai „Nutpa“ pelnė 11 taškų be atsako, taip ne tik panaikindami deficitą, bet ir perimdami seto kontrolę į savo rankas (18:12). Nors „Sporto fėja & Korys“ atsigavo po varžovų taškų serijos ir palaipsniui švelnino rezultatą (19:16); (21:20), sėkmingiau seto pabaigą žaidę aikštelės šeimininkai išlygino susitikimo rezultatą (25:22).

Trečiajame sete šį kartą geriau startavo jau „Nutpa“ (9:5), anksti įgytą persvarą aikštelės šeimininkai išsaugojo visos trečiosios rungtynių dalies metu, bei neleido savo varžovams priartėti mažiau, kaip per 4 taškus (14:10);(19:15), taip užtikrintai laimėdami setą (25:19).

Ketvirtame sete nuo pat pradžių į priekį šovė „Sporto fėja & Korys“ komandą (2:8), bet „Nutpai“ greitai pavyko stabilizuoti situaciją ir netgi išsiveržti į priekį (14:11). Tuomet ir vėl sekė geresnė svečių žaidimo atkarpa, pelnant 6 taškus be atsako (14:17). Lemiamą seto dalį komandos pasitiko esant lygiam rezultatui (19:19). Paskutinę atkarpą sėkmingiau sužaidė „Sporto fėja & Korys“, taip laimėdami permaininga ketvirtąjį rungtynių setą, bei perkeldami kovą į lemiamą rungtynių dalį (21:25).

 Paskutinė susitikimo dalis puikiai iliustravo viso mačo metu vykusią permainingą kovą. Iš pradžių lemiame sete geriau startavo „Nutpa“ (6:3), bet „Sporto fėja & Korys“ atsakė 6 taškais iš eilės (6:9). „Nutpai“ ir vėl pavyko greitai atstatyti pusiausvyrą (9:9), bei tuomet suorganizuoti, kaip vėliau paaiškėjo ir lemiamą spurtą (13:10), bei taip iškovoti pirmąją pergalę MIX lygoje (15:13).

Po rungtynių vienas iš nugalėtojų komandos žaidėjų pasidalino mintimis apie sezono startą, bei įvykusias rungtynes:

Šiandienos rungtynes vertinu teigiamai, nieko nuostabaus, kad žaidime darome klaidų, nes tai mums pirmosios sezono rungtynės, taipogi šiandien mūsų komandoje debiutavo ir 3 nauji žaidėjai, kuriems natūralu, jog reikia laiko įsilieti į komandą, žinoma smagu, jog pavyko pergale pradėti sezoną su kuo ir noriu pasveikinti komandą, o varžovams padėkoti už dvikovą, bei palinkėti sėkmes MIX lygos sezone.

Puslapis peržiūrėtas: 1141

Komentarai