Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Mykolo Romerio universitetas vs Kauno technologijos universitetas (3:1)

NSTL mergių lygoje MRU komanda iškovojo pergalę prieš KTU 3:1 (22:25, 25:13, 27:25, 25:23)

NSTL mergių lygoje MRU komanda iškovojo pergalę prieš KTU 3:1 (22:25, 25:13, 27:25, 25:23)

Vasario 14 dieną Mykolo Romerio universitete vyko NSTL merginų lygos varžybos kuriose Mykolo Romerio universitetas priėmė viešnias iš Kauno Technologijos Universiteto. 

Pirmająjį setą KTU komanda pradėjo labai nuožmiai greit ištrūkdamos į priekį (8:1), bet šeimininkių komanda susiėmė ir išlygino rezultatą laimėdamos 7 taškus iš eilės (8:8). Antrojoje kėlinio dalyje merginos kovėsi besikeisdamos taškais ir visgi pirmąjį setą su nedideliu skirtumu laimėjo svečių komanda (25:22).

Antrasis setas prasidėjo gan lygiai, bet vos įpusėjus žaidimui šeimininkių komanda intensyviai didino skirtumą tarp taškų (16:12) (20:13), o svečių komandai vis klystant jau nebepavyko pasivyti (25:13).

O jau trečiąjame rungtynių sete vyko begalo intensyvi kova, KTU merginos susiėmė ir iki paskutinio kovojo už kiekvieną tašką. Kova buvo labai lygi (10:11); (14:14), merginos iki pat seto pabaigos vis keitėsi taškais (24:24) neiviena nepaleisdama pergalės iš savo rankų, kol galiausiai MRU komandos puolėja L. Firinovič pelnė paskutinį lemiantį tašką užbaigdama setą rezultatu (27:25).

Ketvirtąjame sete KTU merginos visai nebuvo pasirengusios taip lengvai pasiduoti ir vėl vyko lygi kova (11:10); (17:17). Intriga laikėsi iki pat seto galo, kiekvienas žaidimas buvo didžiausia kova ir kiekviena iš žaidėjų atidavė paskutines jėgas siekdamos laimėti kiekvieną tašką, bet aikštelės šeimininkės visgi privertė atiduoti pergalę ir ketvirtąjame rungtynių sete (25:23).

Kaip komentuoja laimėjusios komandos trenerė Diana Četkauskienė ir komandos kapitonė, jog priešininkės buvo nusiteikusios nuo pat pradžių lengvai laimėti tačiau išsilyginus setų rezultatui 1:1 prasidėjo principinė kova. Trenerė pabrėžia, kad visos merginos labai stengėsi, bet komandai taip pat daug pradėjo taip pavadinta "plaktukas" - komanduos puolėja L. Firinovič laimėdama komandai nemažai taškų. Praeitų metų lygoje KTU merginos laimėjusios prieš MRU, užbaigė pastarosioms sezoną žaidžiant auksinį setą, tad komandos žaidė tikrai lygiai, o šiais metais šeimininkių komandai jau buvo principo reikalas pasiimti pergalę prieš KTU. Komandos trenerei atsakant į klausimą: kas lėmė jūsų pergalę? Vienareikšmiškai buvo pabrėžta keleta dalykų, tai yra savos sienos su žemomis lubomis kas svečių komandoms yra neįprasta, ir žinoma stipri žaidėjų gynyba.

Rezultatyviausios žaidėjos Mykolo Romerio universitete:

L. Firinovič - 17 taškų.

E. Radzevičiūtė - 8 taškai.

Rezultatyviausios žaidėjos Kauno Technologijos universitete:

V. Mišeikytė - 15 taškų.

D. Bielskytė - 6 taškai.

 

Puslapis peržiūrėtas: 3508

Komentarai