Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Vitameda vs Marito (2:3)

KTML vyrų čempionato lyderių akistatoje fantastiška Marito pergalė prieš Vitamedą

KTML vyrų čempionato lyderių akistatoje fantastiška Marito pergalė prieš Vitamedą

Šiandien, Gruodžio 8 d., vyrų tinklinio lygoje susitiko dar nepralaimėjusios čempionate "Vitameda" ir "Marito" ir po atkaklių penkių setų kovos, pergalę šventė svečiai, rezultatu 2:3 (25:22, 25:21, 19:25, 18:25, 13:15).

Iki šiol abi komandos džiaugėsi vient ik pergalėmis, tačiau šiandien kažkuri iš komandų priversta buvo taikytis su pirmuoju pralaimėjimu, ir tokia komanda buvo "Vitameda"

Rungtynių pradžia "Vitamedai" nieko blogo nežadėjo, jie tvirtai paėmė iniciatyvą į savo rankas ir po sėkmingų atakų sparčiai žingsniavo pirmojo ir antrojo seto pergalių link. 

Viskas apsivertė aukštyn kojomis trečiame ir ketvirtame setuose. Didesnę patirtį turintys "Marito" tinklininkai perėmė rungtynių vadžias į savo rankas ir užtikrintai atstatė pusiausvyrą setuose. 

Rungtynių baigtis sprendėsi lemiamame penktame sete. Jį galingai pradėjo "Vitamedos" vyrukai ir esant rezultatui 11:5 jau atrodė kad svečiai nebeatsigaus ir patirs pralaimėjimą, tačiau po paimtos pertraukėlės stebuklingai prabudo "patirtis" ir išlyginę rezultatą 13:13 pergalę išplėšė "Marito".

Nugalėtojams R.Stašionis pelnė 18 taškų, A.Kuliešius - 11 taškų. 

Pralaimėjusiems R.Pocius pelnė 18 taškų, G.Tuska - 17 taškų, N.Glodenis - 13 taškų.

Turnyrinėje lentelėje kolkas viršuje dar lieka "Vitameda" nes sužaidusi vieneriomis rungtynėmis daugiau nei "Marito", pastarieji su 4-riomis pergalėm rikiuojasi antroje vietoje ir kartu su "Sporto fėja" dar nėra patyrę pralaimėjimų, tiesa šie sužaidę dar tik du kartus.

Po rungtynių pakalbintas buvo "Marito" komandos treneris - Voldemaras Lauraitis.

Sveikiname su pergale, kokie komentarai apie rungtynes?

Džiaugiamės sunkiai iškovota pergale. Smagu, kad vyrai nepasidavė atsilikinėdami 0:2. Surinkome ne visą komandą ir dėl to turėjome dar daugiau stimulo, nes nebuvo kuo užsidegti. Labiausiai iš žaidėjų džiaugiuosi Ramūnas Stašionis, jis labai daug prisidėjo prie pergalės ir padėjo įpūsti į komandą ugnį, kad toliau kovotume. Ačiū varžovams už gražią ir stiprią kovą.

Puslapis peržiūrėtas: 3609

Komentarai