Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KSM „Startas ‒ 1“ vs Atlas (3:2)

KSM „Startas ‒ 1“ švenčia pergalę namuose

Šiandien, sausio 17 dieną Vyrų tinklinio lygoje susirungė KSM „Startas ‒ 1“ prieš Atlas komandą. Ketvirtąja savo pergale gali džiaugtis Kauno sporto mokyklos auklėtiniai rezultatu 3:2.

Pirmojo seto metu atrodė, kad jaunieji KSM „Startas ‒ 1“ vaikinai jaučiasi tikrais šios aikštelės šeimininkais. Jie be vargo per 12 minučių laimėjo setą rezultatu 25:11.

Antrame sete Atlas jaunuoliai susiėmė ir taip savo priešininkų nebepaleido. Nors seto pradžioje žaidimas vyko taškas į tašką, to užteko Atlas komandos vyrams įgauti vilties. Seto vidury jie atsiplėšė rezultatu 12:17, iš eilės pelnydami 8 taškus. Šeimininkai toliau sugebėjo surinkti dar tik 3 taškus, kai Atlas komandos vyrai juos sugniuždė be atsako pelnydami 6 taškus ir uždarydami setą 15:25.

Pasitikintys savimi Atlas komanda žengė ir į trečią setą, jį be didesnių sunkumų laimėdami rezultatu 18:25.

Tačiau ketvirto seto KSM „Startas ‒ 1“ vaikinai nusprendė nebedovanoti, ir jį laimėjo rezultatu 25:19.

Tokiomis pačiomis nuotaikomis kaip paskutiniame sete salės šeimininkai žengė ir į penktąjį setą, jį taip pat laimėdami 15:11.

Po varžybų buvo pakalbintas KSM „Startas ‒ 1“ komandos narys, daugiausiai taškų šiose rungtynėse surinkęs Nedas Tolpežninkas: ,,Džiaugiamės pergale, tačiau mums labai trūksta susižaidimo, ką ypač buvo galima stebėti antrajame sete. To priežastis - susilaužęs koją pagrindinis kėlėjas, tad dabar tenka žaisti be jo, o tai kelia nemažai sunkumų. Tačiau vis tiek labai smagu, kad pavyko nugalėti, nors viskas ir galėjo vykti geriau."

 

Puslapis peržiūrėtas: 3205

Komentarai