Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Sporto fėja vs Jonavos „Justigna“ – Batėgala (3:2)

„Sporto fėja“ ketvirtąją pergalę iš eilės vyrų tinklinio lygoje įsirašė palauždami Jonavos „Justigna“ – Batėgala komandą

„Sporto fėja“ ketvirtąją pergalę iš eilės vyrų tinklinio lygoje įsirašė palauždami Jonavos „Justigna“ – Batėgala komandą

Sausio 8d. 20:00val. Kauno technikos profesinio mokymo centre po savo pirmąsias rungtynes 2023 metais vyrų tinklinio lygoje sužaidė aikštelės šeimininkai „Sporto fėja“, bei svečių Jonavos „Justigna“ – Batėgala ekipos. Ketvirtąjį laimėjimą į savo sąskaitą įsirašė ir toliau vyrų tinklinio lygoje be kluptelėjimų žygiuoja „Sporto fėjos“ tinklininkai. Aikštės šeimininkai pergalę prieš svečius iš Jonavos pasiekė po permainingos penkių setų kovos 3:2 (25:22, 22:25, 25:18, 20:25, 15:5).

Susitikimą sėkmingiau pradėjo aikštės šeimininkai „Sporto fėja“ (9:2), tiesa jonaviškiai greitai atsigavo po šalto dušo ir stabilizavo situaciją pirmojoje rungtynių dalyje (13:11), bei išlygino mačo rezultatą (15:15). Nors tuomet komandos keitėsi taškais (18:18); (20:20), seto pabaigoje tikslesnė buvo „Sporto fėjos“ ekipa, geriau pirmosios rungtynių dalies pabaigą sužaidę aikštelės šeimininkai rezultatu (25:22) laimėjo pirmąjį rungtynių setą.

Antroje mačo dalyje, nei vienai komandai viso seto metu nepavyko įgyti apčiuopiamesnės persvaros, tai įrodo įdomus faktas, jog antrojoje susitikimo dalyje didžiausią turėtą „Sporto fėjos“ ar Jonavos  „Justigna“ – Batėgala komandų persvarą nebuvo pasiekusi daugiau, nei 3 taškų. Nors antrojoje mačo dalyje kiek geriau startavo šeimininkai (8:6), jonaviškiai netruko patys įgyti minimalų pranašumą (11:12) iki pat seto pabaigos svečiai savo rankose turėjo trapų pranašumą (16:19); (19:21); (22:23), bei galiausiai laimėjo antrąją rungtynių dalį rezultatu (22:25).

Gerą žaidimo bangą pagavę jonaviečiai sėkmingai pradėjo ir trečiąjį susitikimo setą (3:6), tiesa „Sporto fėja“ netruko atstatyti pusiausvyrą trečiojoje rungtynių dalyje (9:9). Jonavos „Justigna“ – Batėgala ir vėl veržėsi į priekį laimėję atkarpą 3:8, bei taip įgydami ženklesnę persvarą (12:17), tačiau tuomet „Sporto fėja“ sužaidė ko gero įspūdingiausią rungtynių dalį, aikštelės šeimininkai ne tik pelnė 10 taškų be atsako (22:17), bet ir sužaidę atkarpą 13:1, puikaus spurto dėka laimėjo trečiąjį rungtynių setą (25:18).

Ketvirtąjį rungtynių dalį, analogiškai trečiajam rungtynių setui geriau ir vėl pradėjo jonaviškiai (3:8), bet kaip ir prieš tai vykusiame sete aikštelės šeimininkai greitai išlygino seto rezultatą (8:8). Jonavos komandą dar kartą spurtavo ir pabėgo į priekį (9:15) ir nors „Sporto fėja“ šiek tiek aptirpdė svečių pranašumą (14:18); (17:20), varžovų šturmą atlaikę Jonavos  „Justigna“ – Batėgala laimėjo ketvirtąjį setą rezultatu (20:25), taip išplėšdami lemiamą rungtynių dalį.

Paskutinėje susitikimo dalyje aikštės šeimininkai šovė į priekį (5:2) ir nors Jonavos komandai pavyko sustabdyti deficito augimą (6:3); (8:5) intrigos lemiamoje seto dalyje buvo mažai, „Sporto fėja“ pelnė, 7 paskutinius rungtynių taškus, bei rezultatu (15:5) laimėjo penktąjį setą.

„Sporto fėja“ po šių rungtynių įsitaisė ketvirtoje turnyrinės lentelės vietoje ir turi keturias pergales, bei yra vienintelė komanda su „Marito“ ekipa, kurios dar yra nepatyrusios pralaimėjimo šiame vyrų tinklinio lygos sezone. Tuo tarpu trečiąją nesėkmę patyrę Jonavos „Justigna“ – Batėgala turnyrinėje lentelėje žengia septintoje vietoje.

Po rungtynių vienas iš „Sporto fėjos“ komandos žaidėjų pasidalino mintimis apie susitikimą: Sveikinu komanda pergalingai pradėjus naujuosius metus, smagu, jog vyrų tinklinio lygoje ir toliau žygiuojame be pralaimėjimų, tikiuosi jog šią sėkmingą atkarpą pavyks pratęsti ir ateities kovose.

Puslapis peržiūrėtas: 2939

Komentarai