Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno kolegija vs Kėdainių „Laumetris“ (3:2)

Kauno kolegija atsitiesė nuo 0:2 ir laimėjo varžybas prieš Kėdainių Laumetrį

Kauno kolegija atsitiesė nuo 0:2 ir laimėjo varžybas prieš Kėdainių Laumetrį

Šiandien, Vasario 3 d., Blygoje susitiko Kauno kolegija ir Kėdainių Laumetris ir po penkių setų kovos, pergalę šventė šeimininkai 3:2 (27:29, 24:26, 25:23, 25:17, 15:13)

Rungtynes prasidėjo įtempta kova dėl kiekvieno taško, bet seto pabaigoje geriau su jauduliu susitvarkė svečiai ir šventė pirmojo seto kovą. Antrajame sete vaizdas per labiausiai nesikeitė, tik seto viduryje, Kėdainių Laumetrio kelėjas Pijus Banys patyrė čiurnos patempimą ir teko baigti pasirodymą šitose rungtynėse, bet svečių žaidimas nepasikeitė ir toliau sėkmingiau sužaidė seto pabaigą ir dar per vieną žingsnį priartėjo prie pergalės. Trečiajame sete, jau savo žaidimą pradėjo demonstruoti šeimininkai. Nors setas vyko taškas į tašką, bet šį kartą namų sienos padėjo laimėti Kauno kolegijai ir švęsti pergalę trečiajame sete. Ketvirtajame sete, jau šoke buvo Kėdainių Laumetrio tinklininkai, šeimininkai padarė mažiau klaidų ir daugiau taškų ir išlygino setų santykį į 2:2. Penktajame sete buvo permainingas žaidimas, seto pabaigoje rezultatui esat 11:13, Kauno kolegija susiėmė ir įdėjo paskutines savo jėgas ir spurtavo 4:0 ir laimėjo penktą setą ir viskas rungtynes.

Po rungtynių pakalbintas buvo Kauno kolegijos komandos žaidėjas Rokas Sirtautas.

Sveikiname su pergale, kokie komentarai apie rungtynes?

Su Laumetriu visada būna geros rungtynės, tai puikiai atsispindėjo ir šiandien, o 5 setai buvo tikras nervų karas. Ypač smagu laimėti kai setais atsilikinėji 2:0. Manau pagrindinę pergalės priežastį galima įvardinti gynybą, kurią susikaupę pagerinom nuo trečio seto ir sugebėjom grįžti į rungtynes. Taip pat linkime Pijui greičiau atsistoti ant kojų ir grįžti į aikštelę.

Puslapis peržiūrėtas: 4119

Komentarai