Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Sporto fėja vs KSM „Startas ‒ 1“ (3:1)

Sporto fėja pirmajame susitikime laimi prieš KSM „Startas ‒ 1“

Sporto fėja pirmajame susitikime laimi prieš KSM „Startas ‒ 1“

Šiandien, balandžio 6 dieną Vyrų lygos atkrintamosiose rungtynėse susitiko Sporto fėja su KSM „Startas ‒ 1“ komanda. Varžybos pasibaigė rezultatu 3:1.

Nors rungtynes pradėjo ir KSM „Startas ‒ 1“ komanda, taškus pirmieji pradėjo rinkti Sporto fėja. Salės šeimininkai užtikrintai pelnė 8 taškus iš eilės organizuodami vieną rezultatyvią ataką po kitos. Sporto mokyklos auklėtiniai bandė parodyti charakterį, tačiau Sporto fėjos komandos nariai nekreipė į tai dėmesio, toliau keliaudami į šio seto pergalę 25:15.

Antrajame sete toliau tęsėsi Sporto fėjos dominavimas. Svečiams niekaip nepavyko prisivyti jau po pirmųjų taškų išbėgusių į priekį priešininkų ir setas užsibaigė rezultatu 25:19.

Trečiąjį setą eilinį kartą taškais atidarė salės šeimininkai. Tačiau tai buvo tik pradžia. KSM „Startas ‒ 1“ komanda užsispyrė ir pradėjo rodyti, kad taip toli nuėjo dėl to, nes moka sukurti rezultatyvias, galingas atakas. Nors ir pradžioje rezultatas buvo 6:2, taškas po taško ir svečiai prisivijo 8:8. Čia savo taškų rinkimo serijos KSM „Startas ‒ 1“ neketino sustabdyti ir išsiveržė į priekį 12:17. Sporto fėjos nariai dėjo labai daug pastangų pasivyti priešininkus 16:17, tačiau supratę, kad yra vilties KSM „Startas ‒ 1“ komanda užsivedė ir nugalėjo setą rezultatu 22:25.

Paskutiniajame varžybų sete emocijos liejosi per kraštus, dėl beveik kas antro kamuolio kildavo diskusijos, nesutarimai, tačiau Sporto fėja komandos vyrai turėjo šaltesnius nervus, nepasidavę emocijom ir padarę tik 3 klaidas šiame sete jį užbaigė rezultatu 25:12.

Po varžybų pakalbintas KSM „Startas ‒ 1“ komandos kapitonas, jungėjas Simonas Meiženis teigė, kad jo nuomone, tinklinis yra emocijų sportas ir šiandien tų emocijų jiems pritrūko.

Sporto fėjos komandos kapitono Mindaugo Gorio komentaras po varžybų: „Kadangi rungtynes turėjome bene prieš pora savaičių, manėme, kad grįžti į savo vėžes bus sunku, tačiau poilsis taip pat mums atnešė naudos, neturėjome problemų nei su priėmimu, nei gynyba. Be abejo, priešininkai buvo palankūs mums ir darė daugokai klaidų, tikėsimės tokios pat baigties ir sekančiose rungtynėse."

Puslapis peržiūrėtas: 3490

Komentarai