Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Jonavos „Justigna“ – Batėgala vs Atlas (2:3)

Atlas svečiuose po įtemptos kovos nugalėjo Jonavos Justigna ‒ Batėgala komandą 3:2

Lapkričio 27d. Batėgalos sporto centre (Jonavos rajonas) vietos komanda "Justigna - Batėgala" priėmė svečius "Atlas" komandą. Po labai įtemptų penkių setų pergalę išplėšė svečiai "Atlas" komanda rezultatu 2:3 (26:24, 20:25, 10:25, 27:25, 13:15)

Jau nuo pat pirmų rungtynių minučių prasidėjo įtempta kova, bet antroje pusėje sėkmingiau sužaidė šeimininkai ir pirmąjį setą labai sunkiai laimėjo 26:24.

Antrame sete svečiai reabilitavosi ir atstatė lygybę setų santykyje, laimėdami šį setą rezultatu 25:20.

Trečiame sete visiškai uždominavo Atlas tinklininkai ir varžovams net neleido pagalvoti apie pergalę šiame sete, šeimininkus nušluodami rezultatu 25:10.

Ketvirtame sete prie sienos priremti Jonavos atstovai jau nebeturėjo kur trauktis ir parodę kovingumą išplėšė pergalę 27:25 ir tuo pačiu liko kovoje dėl pergalės rungtynėse.

Paskutinis setas buvo tikras nervų karas, rezultatas svyro kaip svarstyklės į abi puses, tačiau sėkmingiau sužaidę seto pabaigą pergalę išplėšė svečiai ir tuo pačiu į savo sąskaitą įsirašė antrąją pergalę. Tuo tarpu jonaviečiai šiame sezone dar nepatyrė pergalės skonio ir tenkinosi antruoju pralaimėjimu bei pirmuoju iškovotu tašku, nes nusileista setais buvo 2:3

Nugalėtojų gretose geriausiai sužaidė M.Petlinskas 14 taškų, H.Veliulis 10 taškų. 

Pralaimėjusiems M.Kanonovičius pelnė 11 taškų, D.Kureiša priedėjo 8 taškus.





 

Puslapis peržiūrėtas: 1191

Komentarai